2777
2789
عنوان

تجاوز

5870 بازدید | 11 پست

بچع ها دوروبرتون کسی بوده که قربانی تجاوز اولین و اخرین قهرمان زندگیش یعنی پدرش بوده باشه؟ امیدوارم هیچ دختری با این سرنوشت شوم متولد نشه. مواظب دخترای قشنگتون باشید، ادم حتی به پدرشم نمیتونه اعتماد کنه💔🖤

😐😐

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نبوده 

واقعا حتی تصورشم سخته 

امیدوارم هیچ دختری این اتفاق براش نیفته و اونایی که درگیر این اتفاق شدن زود حالشون خوب شه و نسل همچین پدرایی منقرض شه انصافا

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

نصفه شبی ازین تاپیکا نزنین توروخدا درسته باید مراقب بود ولی ادم افسردگی میگیره   

انسان های ضعیف : انتقام میگیرند...انسان های قوی : میبخشند... انسان های باهوش نادیده میگیرند... من : فحش میدم  توپ تانک انبردست من چقدم جیگرم خیلیم ربط نداشت ناراحتی نخون  هر کیو میبینم یکی ولش کرده رفته چرا اونی که ول کرده رفته رو نمیبینم؟ اگه لبخند به لبات اومد یه صلوات مهمونم میکنی؟