2777
2789
من دقیقا یک ماه و نیم و همش دکتر می‌گفت جنینت سقط میشه اینجوری ولی الان بچم شش ماهشه

من از روز آزمایش روز بعد موعد دارم لک میبینم تا الان که پنج هفته و چهارروزم 

روزی یه بار معمولا ،دارم استراحت میکنم هیچ جا نمیرم به هیچ کس هم نگفتم باردارم استرس میگیرم بگن چرا نمایی و اینا چی بگم 

شما چجوری بودید چکار کردید ؟

کی قطع شد آخر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از روز آزمایش روز بعد موعد دارم لک میبینم تا الان که پنج هفته و چهارروزم  روزی یه بار معمول ...

من دو دوره شیاف استفاده کردم و سه روز فرفیون هم خوردم .

هماتوم داشتم ، همون که خون لخته میشه😅. تا پایان ۳ هم لکه بینی داشتم. سابقه سقط هم داشتم.

دخترم هم ۱ سال و دو ماهشه.

با وجود همه ترس هام تا انتها دهانه رحم بسته موند.

سماق رومی و سویق عدس هم میخوردم. البته سویق عدس دستورش روزی ۱۰۰ گرم ناشتا بود . من حالم بد میشد. درحد دو ق میخوردم . اونم به سختی.

من دو دوره شیاف استفاده کردم و سه روز فرفیون هم خوردم . هماتوم داشتم ، همون که خون لخته میشه😅. تا ...

باید سماق بخرم 

ولی سویق می خورم 

برای منم دعا کنید 

شما از کی شروع شد لک بینی ؟

استراحت بودید 

به بقیه چی گفتین

من دو دوره شیاف استفاده کردم و سه روز فرفیون هم خوردم . هماتوم داشتم ، همون که خون لخته میشه😅. تا ...

یعنی با فرفیون هم لک بینی قطع نشد ؟

من خیلی ببخشید میدم دستشویی موقع دفع مدغوع یه لک قهوه ای میاد درحد دو قطره

یعنی با فرفیون هم لک بینی قطع نشد ؟ من خیلی ببخشید میدم دستشویی موقع دفع مدغوع یه لک قهوه ای میاد د ...

استراحت کن 

خدا رو شکر مقدار لکه بینی شما خیلییی کمه .من لکه خون میدیدم نه لکه قهوه ای .از هفته ۶ هم شروع شد . گاهی قطع میشد . البته هر بار کمتر بود .

. فرفیون دهانه رحم رو میبنده . مصرف سماق رومی و سویق عدس خونریزی رو قطع میکنه .سماق معمولی هم میشه مصرف کنید. قرص خون هم خوردم و یدو فولیک نخوردم . کلا همش توصیه های طب اسلامی رو رعایت کردم.

آب انار و آب به رو خیلی سفارش میکرد و مصرف برگ چغندرو ...

استراحت کن  خدا رو شکر مقدار لکه بینی شما خیلییی کمه .من لکه خون میدیدم نه لکه قهوه ای .از هفت ...

سویق عدس میخورم حالم بد میشه 

آره قرص خون هم دارم می خورم 

آره خداروشکر 

تا چند هفته استراحت کردید ؟

سلام عزیزانم اگر جای زخم و بخیه روی بدنتون دارید که ازش ناراضی هستید من آکادمی فرزان رو بهتون پیشنهاد میدم که کار همسان سازی رنگ پوست رو انجام میدم براتون لینکش رو میزارم حتما استفاده کنید من خیلی راضی ام

اکادمی فرزان