2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 21 پست

عزیزم اول بدون که تو اصلا بابت این فکرها مقصر نیستی پس به خودت برچسب نزن.

راه درمان وسواس بی توجه بودن به اون فکریه که میاد تو ذهنت. بی توجه باش، وقتی فکری اومد تو ذهنت  سریع ازش رد شو. هر چقدر هم وسوسه شدی یا صدای تو ذهنت گفت  که مثلا اگر این کارو انجام ندی فلان اتفاق میوفته بگو به درک 😁 توکل من به خداست😊. کم کم دیگه خودت متوجه میشی چقدر بچگانه بوده و چقدر الکی داشتی خودت رو اذیت میکردی. یکی دیگه هم اینکه انقدر خودت رو با کارهای خوب مشغول کن که این فکرا برات بی اهمیت بشه. بالاخره این بازی باید تموم بشه . بی توجهی باعث میشه خییییییلی زود ترک کنی این کارت رو. مطمئن باش.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی ممنون ازراه کارات عزیزم

خواهش میکنم عزیزم. بهت پیشنهاد میکنم سخنرانیهایی که درباره وسواس هست رو گوش بدی. 

دکتر فرهنگ هلاکویی ، دکتر حمید رضا هاشمی مقدم، حتی آقای رائفی پور و خیلی های دیگه  دراین باره راهکارهای خوبی دادن. گوش بده . زیاد هم سخت نگیر که اصلا چیز مهمی نیست  نگو زور میزنم تا فراموش کنم بگو این فکرها انقدر برام کوچیک و بی اهمیته که با کمترین تلاش من، فقط با بی توجهی و پر وبال ندادن بهشون، میتونم  بذارمشون کنار.. موفق باشی عزیزم😍🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم عزیزم. بهت پیشنهاد میکنم سخنرانیهایی که درباره وسواس هست رو گوش بدی.  دکتر فرهنگ ه ...

واییی ممنونم ازت

نمیدونم خودت درگیربودی یان بنظرم خیلییی این وسواساروشناختی

واییی ممنونم ازت نمیدونم خودت درگیربودی یان بنظرم خیلییی این وسواساروشناختی

بله نوجوانی منم درگیرش بودم. ولی الان که یادم میاد میگم چقدر الکی بوده و من خودم رو انقدر اذیت میکردم بابتشون. 

بله نوجوانی منم درگیرش بودم. ولی الان که یادم میاد میگم چقدر الکی بوده و من خودم رو انقدر اذیت ...

خداروشکر

فک میکنم باکمک شمابتونم خوب شم البته اول توکلم ب خداس 

میشه بگین چ حالی بودین

البته اگ دوس دارین بگین😘😘

خداروشکر فک میکنم باکمک شمابتونم خوب شم البته اول توکلم ب خداس  میشه بگین چ حالی بودین البته ...

حتما میتونی عزیزم. توکل به خدا🌹 

حالتام خب همش به خودم ضربه میزدم. همون حرف خودتون که میگی انرژیمو میگیره. منم همینجوری بودم  با فکر کردن های الکی خودمو خسته میکردم انگار کوه کنده باشم. بیشتر عذاب روانی برای آدم به بار میاره که خیلی دردناکه. از ناآگاهی هم بود. من هیچی نمیدونستم و دربارش با کسی حرفی نمیزدم که خب اشتباه بود.

حتما میتونی عزیزم. توکل به خدا🌹  حالتام خب همش به خودم ضربه میزدم. همون حرف خودتون که میگی ان ...

آگاهی 

واقعامسعله حیاتی واسه امثال منوشما

اگ آگاهی داشته باشیم وبدونیم واس همه ممکنه پیش بیاد احت حلش میکنیم