2777
2789
عنوان

چه حسه گندیه

198 بازدید | 21 پست

هر پسریو میبینم یاده اون میوفتم و میگم اون یه چیز دیگه بود. احساس میکنم هیچ پسری مثل اون برام پیدا نمیشه که اینقدر همچیش اوکی بشه. احساس میکنم دیگه هیچکسو نمیتونم مثل اون دوست داشته باشم و همه این حسا وقتی اون حتی نمیدونه تا اینقدر دوستش دارم خیلی بده😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم واضح تر بگو رفیق بتونیم بحرفیم

یه پسری از اشناهای دورمون بود. مدتی بود باهم حرف میزدیم. من خیلی ازش خوشم اومده بود. اونم همینطور. اما یهو اومد گفت من رابطه جدی نمیخوام تا چیزی شروع نشده تموم شه. منم قبول کردم اما با وجود گذشت ۴ ماه هنوز دوستش دارم😭

من حتی گاهی اوقات به این فکر میکنم اگر یه روزی شوهرم نباشه واقعا ااااا نمیتونم فراموشش کنم نمیتونم کسیو جاش بپذیرم.

خوبه گاهی به این فکر کنید....اونوقت می‌فهمید اونی ک دارید واقعا با ارزشه. 

استارتر حالتو میفهمم

وقتی  یه بادوم  تلخ  میخوری تو اجیل پشت  سرش  چیکار میکنی تا تلخیش بره ؟

نه اصلا دلم نمیخواد پا تو این مسیر بذارم. بعدا هیچکس رو مثل اون نمیتونم دوست داشته باشم

یه پسری از اشناهای دورمون بود. مدتی بود باهم حرف میزدیم. من خیلی ازش خوشم اومده بود. اونم همینطور. ا ...

عزیزم مه یک سوال ونیم نامزد بودم بعدش گفتم دنیا تموم شده الآن تازه نامزد کردم میفهمم اینطور نیست توهم مدت زیادی باهاش نبودی وقتی اون اینطور حرف میزنه توهم فراموشش کن انشالله خوشبخت شی  

عزیزم مه یک سوال ونیم نامزد بودم بعدش گفتم دنیا تموم شده الآن تازه نامزد کردم میفهمم اینطور نیست توه ...

اره کل مکالممون سه هفته بود. اما مهرش عجیب نشسته به دلم

نه اصلا دلم نمیخواد پا تو این مسیر بذارم. بعدا هیچکس رو مثل اون نمیتونم دوست داشته باشم

کدوم  مسیر دقیقا  تو باید  تفش کنی بندازی دور  در  زندگیو  بروی  ادمای جدید با  چارچوبای  مشخص باز کنی  که بفهمی بهتر از اونم هست

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم