2777
2789
عنوان

غریبی و کرونا

83 بازدید | 6 پست

کسی رو اینجا نداریم.

ی سالی هست هیچ فامیل و اشنایی رو ندیدم...

سالی یکی دوبار میتونستیم بریم ک اونم کرونا ازمون گرفت...اینهمه مردم رو میبینم میرن شهرشون میرن تفریح میرن شمال، ماهم تو این ۷ ماه فقط برا کار اداری و پزشکی با کلی وسواس رفتیم بیرون...

مامانم خیلی افسرده شده همش میگه بریم شهرمون حداقل تا زنده ایم مامانمو ببینم. واقعا حقم داره خیلی سخته غربت سخت تر هم شده...چی بهش بگم هممون دلمون میخواد بریم ولی درست نیست اخه😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم  طاقت ندارم همش تو خونه بودم افسرده و کلافه شدم فردا میرم خونه مامانم ولی میخوام بیرون نرم ...

الهی♥️ماهم جایی داریم ک بمونیم نخوایم بریم بیرون...شما نزدیکین به شهر مادرتون؟

الهی♥️ماهم جایی داریم ک بمونیم نخوایم بریم بیرون...شما نزدیکین به شهر مادرتون؟

من تهرانم مامانم اینا هم خونسون اینجاست ولی ب خاطر شرایطشون و اب و هوا  ی خونه شهرستان گرفتن چند ساله شهر دامغان بیشتر سال ولی اونجان 

۴ساعت راهه.اونا بیرون میرن ماسک میزنن.شوهرمم تا ۱۰سرکاره خیلی تنهام خسته شدم 

من تهرانم مامانم اینا هم خونسون اینجاست ولی ب خاطر شرایطشون و اب و هوا  ی خونه شهرستان گرفتن چن ...

خیلی خوبه پس شلوغ پلوغ هم نمیشه...اهل رعایت هم هستین ایشالا که خوش باشید کنارهم😍

خیلی خوبه پس شلوغ پلوغ هم نمیشه...اهل رعایت هم هستین ایشالا که خوش باشید کنارهم😍

اره امیدوارم

اگه این استرس کرونا لعنتی بذاره ی لحظه میگم میرم دوباره میگم نه 

کلافه شدم .بیشتر ب خاطر پسرم ک ۲سالشه و نمیتونه ماسک بزنه