2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

4286 بازدید | 33 پست

سلام دوستان.شوهرم چند وقت پیش آز اسپرم داد تعداد و تحرکش کم بود .رفتیم پیش دکتر اورولوژی بهش قرص پنتوکسی فیلین-ال کارنتین-تاموکسیفن و ویتامین ای داده.به نظرتون نتیجه میگیرم.توروخدا کمکم کنین خیلی ذهنم درگیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب گفتی 😂😂 تحرک که مشکل نیست  شوهر من مورفو ۴ و dfi35این ینی مشکل خودمم فیبروم

انشاالله که به حق این شبای عزیز مشکل شما و تمام کسایی که میخوان‌مامان بشن حل بشه

البته یه چیز دیگه م بگم.همسرم دوماه قبل از آزمایش کرونا گرفت.من احساس میکنم این ضعیف شدن اسپرم تاثیر همون مریضی بود.چون دکترشم گفته بود ممکنه بخاطر کرونا باشه

عزیزم داروهای اسپرم کمی زمان می بره تا خوب عمل کنه.حداقل سه ماه پس با حوصله و دقت داروها و مکمل ها رو مصرف کنن خوراکی و آجیل و مغزها رو بدید بخورن

میوه و سبزیجات بصورت روزانه حتما استفاده کنن

کمپرس سرد و شستشو با آب خنک و دوری از گرم شدن بیضه هم موثره

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

ما بعد یکسال اقدام باردار شدم امیدتو از دست نده. 

نان باروری دکتر خراندیش روسرچ کن و براش درست کن بخوره عالیه، (شبیه کوکو درست میشه) 

و همچنین هفت بذر دکتر خیراندیش

انشاءالله نتیجه میگیرین  

اللهم صل علی محمد وآل محمد

من یه مقاله درست حسابی علمی خوندم (نمیدونم واسه کدوم دانشگاه بود)، چند مورد آزمایش انجام شده بود در مورد کیفیت اسپرم

نتیج‌هش  این بود که اگه به مدت 3 ماه ویتامین ایی، ال کارنیتین و سلنیوم مصرف بشه، سرعت و مورفولوژی به شدت بهبود پیدا میکنه 

خیالت راحت

منم شوهرم دوماهه جراحی واریکوسل انجام داده ولی هنوز خبری نیست. بعد عمل دکت. بهش دارو. نداد

حتما حواست باشه فعلا جلوگیری کنی، سه ماه که گذشت اول بره آزمایش بده و بعد اقدام کنید 

یک ماه بعد عمل واریکوسل ما یبار مراقبت نکردیم، حامله شدم ولی سقط شد