2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من شروع کردم میرم  باید یه دمو ارائه بدم ولی نمیدونم چیکار کنم😑😪

وایی من از همیناش میترسم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

ببخشید میش بدونم شما چقدر هزینه کردید برا این دوره

دوست عزیز میشه بپرسم سطح پرایمری ادونسد همون c1 برای شروع تی تی سی اوکی هست یا باید دوره پیشرفته رو تمام کرد یا اصلا ب مدرک قبلی بستگی نداره ؟

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
دوست عزیز میشه بپرسم سطح پرایمری ادونسد همون c1 برای شروع تی تی سی اوکی هست یا باید دوره پیشرفته رو ...

عزیزم بستگی به آموزشگاهی که میخوای بری داره 

ولی خب نیازی نیست دوره پیشرفته رو بری 

وایی من از همیناش میترسم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  ببخشید میش بدونم شما چقدر هزینه کردید برا این دوره

والا ما چون چندین سال تو همین آموزشگاه خوندیم سیصد گرفتن ولی خب گرونتره

عزیزم بستگی به آموزشگاهی که میخوای بری داره  ولی خب نیازی نیست دوره پیشرفته رو بری

اها من از اولش سفیر میرفتم همونجا هم دوره تی تی سی و جذب دارن ولی خب من مرددم ... ممنون   

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
والا ما چون چندین سال تو همین آموزشگاه خوندیم سیصد گرفتن ولی خب گرونتره

چ خووووب گرفتن🤔🙄😳 من الان دقیق نمیدونم چقدره ولی پارسال نزدیک ۴۰۰ بود با اینک منم الان تقریبا ۷ ساله اونجام

چ خووووب گرفتن🤔🙄😳 من الان دقیق نمیدونم چقدره ولی پارسال نزدیک ۴۰۰ بود با اینک منم الان تقریبا ۷ س ...

آره خوب گرفتن 

من الان چیکار کنم😪😪😪استرس گرفتم