2777
2789
عنوان

دلم عشق میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 141 پست
ما رابطمون خیلی خاص و رمانتیک بود... برا تک تک لحظاتمون، خنده هام، موهام، چشام، صدام شعر میگفت... نص ...

ازکی اینطوری شده؟؟لعنت به همشون...دوستین؟؟

هه.این اینقد براش عادی شدم من گریه میکنم عین خیالش نیس رفته تفریح!!

اگه تو ذاتش مهر و محبت نباشه که هیچ درست نمیشه . اما اگه ته دلت احساس میکنی یه ذره  تو وجودش عش ...

بیشتر از اینا مغروره....اون نمیدونه من روسش دارم بعد بهش بگم فقط باتو خوشم؟بلاکم میکنه همین حرف زدنای گاهو بیگاهم ازم میگیره ...💔💔

أحب نفسي في أي إصدار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازکی اینطوری شده؟؟لعنت به همشون...دوستین؟؟ هه.این اینقد براش عادی شدم من گریه میکنم عین خیالش نیس ر ...

سه ساله باهمیم، ی ساله اینطوری شده... اره دوستیم

برام گل میخرید همیشه موقع دیدار...

یادمه اوایل ک میخواستم گریه کنم، میگفت گریه نمیکنی... اگه گریه کنی با هم گریه می کنیم... ویساشو هم دارم... گاهی گوش میدم دلم میترکه... الان خودش مسبب اشکامه.. دیگ حوصله ناز کشیدن نداره... ۳۱ سالشه

همسرتو دوس داری؟ میگم بعد یه رابطه عاشقانه ، اگه با یکی دیگ ازدواج کنی ک کمتر از عشق سابقت بخوادت چ ...

آره ولی فقط دوسش دارم عاشقش نیستم 

خب اگه کمتر بخواد صد درصد همیشه کمبود عشق تو زندگیت بیشتر حس میشه ولی الان یه تار موی همسرم و به صد تای اون نمیدم . وقتی با هم مقایسه میکنم میگم همسرم خیلی بهتره . اما اما همچنان تشنه عشقم . دوست داشتم همونجوری که عاشق شده بودم دوباره اون حس و تجربه کنم و عاشق همسرم بشم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

فقط عذابه من ۵ سال بخاطرش از همه چیم گذشتم غرورم احساسم هدف هام و.... ولی تهش رفت با یکی دیگه حتی قانون های زندگیمو گذاشتم زیر پام بخاطرش ولی نموند الانم عذاب میکشم همش

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.
نامزدیم یه ساله...تازه رفته تفریح😕

اکثر ما عاشق میشیم، تو عشق اذیت میشیم، به شور و هیجان می رسیم، یه روز خوشبخت ترینیم، یه روز داغون میشیم، همه چیز بستگی به اون یه نفر داره، انشاالله حال دلت بهتر میشه عزیزم، این هم می گذره....خودتو اذیت نکن

خوبه شمامیتونی من تحمل حرف نزدن باهاش روهم ندارم لعنت به من

کی گفته میتونم اونقدر چرت و پرت میرفتم میگفتم ک فقط ی لحظه باهام حرف بزنه

ولی الان ی هفتس اینجوری شده انگار بی حوصلست شایدم حس میکنه من سیریشم منم سین نزدم پیامشو ولی از بالای صفحه دیدم فقط یه کلمه جوابمو داده همین

من سر شب با کلی عشق براش نوشتم بازم اومدمممم😁😁😁بعد اون....

أحب نفسي في أي إصدار
آره ولی فقط دوسش دارم عاشقش نیستم   خب اگه کمتر بخواد صد درصد همیشه کمبود عشق تو زندگیت ب ...

خیلی این حس و حال بده.... کاش میشد همه با عشقشون ازدواج کنن... کاش اگه قسمتم نبود سر راهم قرار نمیگرفت... نمیتونم تحمل کنم با بکی دیگ بعد ها ببینمش... عشق سابقت ازدواج کرده؟ وقتی ازدواج کرو چه حالی داشتی؟

بیشتر از اینا مغروره....اون نمیدونه من روسش دارم بعد بهش بگم فقط باتو خوشم؟بلاکم میکنه همین حرف زدنا ...

به نظرم چند وقت بیخیالش شو 

هی بهش پیام بدی بدتر میکنه 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
چطور میشه این عشقو دریافت کرد؟؟ رفعش کرد واقعا حس بدیه مخصوصا اگه کسی نباشه تو زندگیت

وقتتو پر کن اهنگ گوش بده نقاشی کن و.... ولی دنبال عشق وعاشقی نرو برسی بدبختیه نرسی عذابه

واسه رسیدن به آرزوهام دعام کنید.