2777
2789
عنوان

دلم عشق میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 141 پست
منم یه روزی مث تو دنبالش بودم وخودم انداختم توچاه که حالا نمیتونم ازش بیام بیرون

من دنبالش نیستم ولی یه حس خلائی هست که ازار دهنده اس

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بهش نگفتم  خیلی بده هرکاری بکنی تحویلت نگیره خیلی

😞😞😞😞

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

منم ... سه سال پیش دلش ضعف میرفت برا شنیدن صدام... دیدنم... الان خیلی بی تفاوته... خیلی اشک ریختم تو ...

همه مرداهمینن...وقتی محل نمیدی براشون جذابی وقتی اولین دوست دارم وک از زبونت بشنوه وخوب فهمید تونسته وابستت کنه انگار دیگ وجودنداری

البته من ۱۳ سال پیش عاشق شدم بهترین روزهای عمرم بود با اینکه به هم نرسیدیم ولی اصلا پشیمون نیستم . یه حس خیلی عجیبیه که اصلا نمیشه توصیف کرد 

میخندیدم یهو گریه میکردم آواز میخوندم کلا تو یه عالم دیگه بودم . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
همه مرداهمینن...وقتی محل نمیدی براشون جذابی وقتی اولین دوست دارم وک از زبونت بشنوه وخوب فهمید تونسته ...

اره 😔 خیلی حس بدیه... دیگ بی تفاوت شدم من هم... بهش اهمیت نمیدم... ولی تو دلم غوغاست... خیلی دوسش دارم

حس یه سال بعدش خیلی ازار دهنده تره ....به هرحال یه روزی تجربش میکنی سعی کن تااون روز نهایت استفاده رو ازالانت ببری...خیرسرم ما نامزدیم نه دوست

الان که داشتم پیامتو ج میدادم دیدم پیاممو جواب داده حتی حوصله نداره اول پیامش جواب سلاممو بگه😞😭

الهی 😞😞😥😥

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خودش میاد یه جوری که اصلا انتظارش  و نداری میاد غافلگیرت میکنه بعد دستش و میزاره رو گلوت 

انشاالله یه عاشقی شیرین و تجربه کنی و به عشقت برسی 

الهی آمین 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊