داشتم برمیگشتم خونمون. گف تنها برو خونه. نمخاد بری بچه رو بیاری. من میام خونه کاردارم. گفتم من میرمو بچهارو میارم. خونه. تو هم نمخاد بیای خونه.
قبلشم هی میگف بیا مغازه
نرو خونه.
بنطرتون چیکارداشته؟
ظهر دعوای بدی کردیم.
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸 اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏 تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃. باید رو سر در نی نی سایت زد تسبیح وارد شوید 📿📿
نه بابا.الانم زنگ زد میگه چی کم داری خونه. انگار دعوامون میشه نمیفهمه ناراحتم. کار خودشو میکنه. راحت حرف میزنه. نمیفهمه ناراحتم.
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
خ عصبانی بودم. اخه. ظهری ناهار پختم. ببرم سر کار بخورم.
همه ظرفای در دارو برده بود مغازش هرچی گفتم بیار یادش رفته بود. ظهر ناهارنخوردم. الانم اصن حال ندارم بلند شم. هم گشنمه هم ضعف کردم