2777
2789
عنوان

خط چشمم میریزههههههههه پای چشمم😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست
خط چشم مدادی نزن پایین چشمتم نباید بکشی منم بکشم یکم پخش میشه خط چشم مایه مارک مای بنظرم خوبه 

پایین چشمم که اصلا و ابدا نمیزنم. همون پشت پلکم تازه نصفه ی پشت پلکم میزنم اخرش یه کم سیاه میشه بدم میاد ازین حالت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاریس.خداییش من تشخصی نمیدم ولی هرکی دید گف چ ماته خط چشمت اسمش چیه؟ شاید عرق میکنی ازونه ک میریزه؟ ...

اره من صورتم عرق میکنه... برای من خراب میشه . باید ضد اب بزنم 

🤣🤣🤣🤣🤣 ماروکس پس بگیرم؟؟؟ خط چشم یا ریمل؟؟؟

ببین من دوس دارم مژه هام بلند باشه چون حجمش خوبه ماروکس خشکل میکنه مژه هارو اما بلند نمیکنه ولی بدم نیس خیلی بهتر از مارکای دیگس واقعاهم چندمااه میمونه برات

من بیو رو استفاده میکنم یک ماهه چون همونجوری ک میخوام بلندمیکنه ولی ماروکس کلا چشم قرمز نمیشه پخش نمیشه خیلی خوبه ازین جهت اما باز واسه من بلند ارجحیت داره😄خط چشم اسنس و بیو هردوشون ضدابن ببین کدومشونو میتونی گیر بیاری تو این بازار خراب😂

ببین من دوس دارم مژه هام بلند باشه چون حجمش خوبه ماروکس خشکل میکنه مژه هارو اما بلند نمیکنه ولی بدم ...

من دقیقا برعکس شمام. خیلی مژه هام بلنده ولی حجم زیادی نداره.