2777
2789
عنوان

دلم صاف نمیشه 😔

173 بازدید | 33 پست

بچه ها زن داداشم قبلنا که من خیلی ساده تر بودم و همش سرم تو کتاب بود خیلی اذیتم میکرد طعنه و زخم زبون میزد

الان باهاش قطع رابطه ام

میاد خونمون نمیرم از اتاق بیرون

اما حتی شنیدن صداش، اینکه با مامان بابام حرف میزنه، اینکه هی بلند بلند میخنده همش رو اعصابمه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

چی میگفت بهت

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
چی میگفت بهت

مثلا ظاهرمو مسخره میکرد

میرفت پشت سرم به داداشم دروغ میگفتم

اینکه مث بقیه دخترا زیرک نبودم رو مسخره میکرد

همش وقتی منو میدید میخندید ک اعتماد بنفسم بیاد پایین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا ظاهرمو مسخره میکرد میرفت پشت سرم به داداشم دروغ میگفتم اینکه مث بقیه دخترا زیرک نبودم رو مسخر ...

توی خونه خودت نباید خودتو حبس کنی برو بیرون اما سرد باش کلا قاطیش نشو فقط سلام کن بعد بشین فیلم ببین 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خوب برو بیرون شما هم بگو بخند با مامانت و بابات  برنده این لجبازی اونه  کار اشتباه رو شم ...

برم بیرون چیکار اخه خجالت میکشم 

هر دومون زیر 25 ایم اون چندماه کوچیکتره

کار شما اشتباهه

من جای شما بودم این کارو نمیکردم

میرفتم و توی جمع میشستم لذت میبردم و دیگه بهش راه نمیدادم که مسخره کنه یا طعنه بزنه

اینکه شما از اتاق نمیری بیرون به چشم بقیه این کارتون بچه بازیه 

شما باید خودتو قوی کنی و روش برخوردتو عوض کنی

توی خونه خودت نباید خودتو حبس کنی برو بیرون اما سرد باش کلا قاطیش نشو فقط سلام کن بعد بشین فیلم ببین ...

خجالت میکشم برم بیرون حس میکنم ضایع هست

هوی حواست کحاس تو خواهرشوهری هاااا جاتون عوض شده برو بیرون و رچی گفت بزن تو ذوقش ظاهرت مسخره کرد بگوالحمدلله فقط مشکلم ظاهرمه مثل  تو شعورم مشکلی نداره چون قابل اصلاح نیست  زرنگ نبودنت مسخره کرد بگو خوبه من ادم متشخصیم به سلیطه بودن مثل بفضیا نمیگم زرنگی زبکن دار نبودنت مسخره کرد بگو  من کم گوی گزیده گوی مثل بعضیا طوطی تیستم  وقتی ۴۴ مار زبون داشته باشم با مغز نخودی.. 😐الانم هر وقت اومد برو بیرون گفت چه عجب بیرون اومدی بگو  همین که افتخار دیدنم نصیبت شده معلومه خیلی ذوق داری سعی کن زبون بریزی حالش بگیری زبون نریختی دم دراورده😐😐

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
برم بیرون چیکار اخه خجالت میکشم 

اعتماد به نفست پایینه فک کنم زیادم پایین باشه گلمممممم 

تو خونه خودت خجالت میکشی 

ازت میخوام که قوی باشی 

از این به بعد بری بیرون و سگ محلش کنی 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

با این کارت حتی شاید فک کنن که تو داری به اون حسودی میکنی

مثل یه خانوم برو بیرون خودتو منزوی نشون نده توهم برو بگو بخند 

مجبور نیستی با عروستون حرف بزنی

دقیقا داری کاریو میکنی که خواهر شوهر من میکنه و یواش یواش از چشم بقیه میوفتی

خجالت میکشم برم بیرون حس میکنم ضایع هست

خب دفعه بعد اومد برو ولی رو نده شوخی بگو بخند نکن جدی باش من میرفتم خونه مادر شوهرم خواهرشوهرم نمیومد بیرون من میرفتم سلام میکردم بهش 

هوی حواست کحاس تو خواهرشوهری هاااا جاتون عوض شده برو بیرون و رچی گفت بزن تو ذوقش ظاهرت مسخره ک ...

الان دیگه حرف نمی‌زنیم 

فقط حرفای قبلیش تو ذهنم میچرخه رو اعصابمه