2777
2789
عنوان

یا کریم😍

102 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها حس شما در مورد پرنده یا کریم چیه؟ 

ما هرساله این موقع میاد تو تراسمون و تخم می‌زاره😍

و حس میکنم اتفاق خوبی میفته واسمون...همیشه به فال نیک میگیرم...

چرا چیزی نمیخوره؟ براش لپه برنج گندم میریزم میزارم کنارش نمیخوره... راستی تخم گذاشته توی گلدونم... من بیخیال گل و گلدون شدم آبش نمی‌دم دیگه 😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوام خفش کنم  اول صب ساعت 6 انقد صدا میداد اح

نگو عزیزم😍

به فال نیک بگیر و از ته قلبت ایمان بیار وقتی اینا میان توی خونه یعنی اینکه ی اتفاق مثبت .... ی اتفاق خوب برات پیش میاد😍😍😍 برای من همینطور بوده 😍

عزیزم اگه زیاد نگاش کنی اونم بیخیال تخم و جوجه اش میشه و میره ها ما یکی داریم توی پنجره اتاق خوابمون هر سال میاد تخم و جوجه یه سال خیلی دیدمش تخماشو ول کرد رفت ⁦.·´¯`(>▂<) یه هفته پیش دوباره رفتم سر زدم دیدم دوباره اومده و روی تخم خوابیده دیگه زیاد نمیرم سراغش😍

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜

آخي عزيزم😍 ما هم يكي اومد تو تراسمون ولي چون جاي خطرناكي داشت لونه ميساخت نذاشتيم بمونه

آهاي تويي كه داري اينو ميخوني، از خدا ميخوام يه اتفاق فوق العاده خوب برات بيفته...
عزیزم اگه زیاد نگاش کنی اونم بیخیال تخم و جوجه اش میشه و میره ها ما یکی داریم توی پنجره اتاق خوابمون ...

ای جانم...جدی؟ من همینطوری پشت در نیگاش میکنم و ازش عکس میگیرم 😆😑 

پس بهتره دست از این کارای زشتم بردارم😂😂😂

😍😘😍😘 من دوست دارم دست بزنم بهشون حس میکنم خیلی نرمن 😂😅 ولی خب نمیشه بیچاره گناه داره اونم ارامش میخواد . فقط یادت باشه دوربینت فلش نزنه چون واسشون خطرناکه  ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜

خواهش میکنم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

l'm Army 💜💜💜💜💜💜💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز