2777
2789
من پاپ اسمیر دادم ولی قبلش رابطه داشتم نمیدونستم نباید رابطه داشتم فرداشم پاپ اسمیر دادم معاینه کرد ...

برو پیش یه دکتر خوب و پاپ اسمیر بده ببرش یه آزمایشگاه معتبر 

میدونم دقیقا کلی استرس به آدم میدن😑

❤️🌱
برو پیش یه دکتر خوب و پاپ اسمیر بده ببرش یه آزمایشگاه معتبر  میدونم دقیقا کلی استرس به آدم مید ...

بهم برگه داده برو کولپوسکوپی پیش متخصص زنان .برای فردا وقت گرفتم

وای اونجوری که دیدم این ازمایش تا یک ماه طول میکشه جوابش باز پاپ اسمیر زودتر میاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش یه دکتر خوب و پاپ اسمیر بده ببرش یه آزمایشگاه معتبر  میدونم دقیقا کلی استرس به آدم مید ...

خودشون ازمایش گرفتن دادن گفتن جای خوب میفرستیم

از دکتر دیگه پرسیدم گفت قبل پاپ اسمیر ۲یا۳ روز نباید رابطه داشتی باشی ولی این گرفت ازم اصلا ازم نپرسید

خودشون ازمایش گرفتن دادن گفتن جای خوب میفرستیم از دکتر دیگه پرسیدم گفت قبل پاپ اسمیر ۲یا۳ روز نباید ...

من دکترم پرسید که شب قبلش داشتی یا نه تا پاپ اسمیر بگیره

امروز رفتی دکتر چی گفت بهت؟؟

❤️🌱
من دکترم پرسید که شب قبلش داشتی یا نه تا پاپ اسمیر بگیره امروز رفتی دکتر چی گفت بهت؟؟

رفتم انقدر استرس داشتم صدامم میلرزید

گفت که اون بیخود کرده اینطوری گفته لعنت بهش که به بیمار کلی استرس میدن و اینا

خودشم معاینه کرد و پاپ اسمیر و hpv گرفت 

گفتم واقعا سرطان نیست دستیارش که پیشش گفت خیالت راحت وقتی دکتر میگه نیست  نیستش 

حالا هم اینا جوابش بیاد من کلی فکروخیال میکنم

رفتم انقدر استرس داشتم صدامم میلرزید گفت که اون بیخود کرده اینطوری گفته لعنت بهش که به بیمار کلی اس ...

نه بابا نترس چیزی نیست 

منم قبلا اونقد نگران کردن همشم سر چیزای الکی 

❤️🌱

اگر عکس نتیجه کولپوسکوپی رو داری میتونی تو مشاوره آنلاین به دکترت نشون بدی... من تحت نظر دکتر شهناز شایان فرم... دیگه برای این کارا مطب نمیرم .. تو ماوراطب باهاشون مشاوره انجام میدم .. خیلی خوبه.. دیگه لازم نی برای یه آزمایش این همه راه برم....