2777
2789
کولپوسکوپی منظورته من یه سری انجام دادم خیلی درد داشت خدا لعنت کنه دکترمو 😐 با تشخیص اشتباهش

جوابش چی شد 

کدوم دکتر رفتین 

من از دیشبه کارم شده گریه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوابش چی شد  کدوم دکتر رفتین  من از دیشبه کارم شده گریه

عزیزم من یزدم

دکترم یه تشخیص اشتباه داد منو با کلی استرس فرستاد کولپوسکوپی... چقد اذیت شدم چقد استرس کشیدم همش الکی

همه نمونه ها طبیعی و نرمال بود ...

سری بعد ک ب دکتر دیگه ای نشون دادم میخندید و کلی تعجب کرد ک چرا منو فرستادن کولپوسکوپی😏😏

میخای جوابشو بفرستی ببینم شاید یه چیزایی یادم باشه

❤️🌱
چرا عک

برا من اصلا این مدلی نبود 

فقط توضیحات بود ک نوشته بود نمونه برداری ها شامل چی بودن

و اخرشم نوشته بود ک همه چی طبیعیه

حالا چرا دکترت برات اینو نوشته؟ زخم دهانه رحم داری؟؟

❤️🌱

من زیر نظر دکتر فهیمه ثابت بهترین متخصص زنان اصفهان کولپوسکوپی انجام دادم برای بررسی بافت دهانه رحم کارشون بسیار ب دقت بالا انجام دادم کوچکترین درد نداشتم و بعدش هم دچار درد و خونریزی و عفونت نشدم . 

من پیش دکتر سمامی کولپوسکوپی رحم انجام دادم و هیچ مشکلی هم بعدش برام ایجاد نشد. کارشون واقعا عالیه خانم دکتر. چون قبلش شنیده بودم هر کی کولپوسکوپی انجام میده کلی مشکل بعدش براش پیش میاد ولی من اصن مشکلی پیدا نکردم.

چرا استرس داری به خاطر کولپوسکوپی یا جوابش؟

من پاپ اسمیر دادم ولی قبلش رابطه داشتم نمیدونستم نباید رابطه داشتم فرداشم پاپ اسمیر دادم معاینه کرد گفت زخم کوچیک داری با یکم عفونت قرص داد گفت باهمین خوب میشی ازمایشمم باید ۱۰ روز طول میکشید ۱۷ روزه اومدپیگیر شدم گفتن که اشتباهی فرستاده بودن ی جا دیگه برای جواب هم بهم گفتن سرطان😢😭 

پیش ماما رفته بودم لیسانس مامایی بود بعدشم گفت برو پیگر باش هرچی شد بیا به من خبر بده😐 ازچهارشنبه حاام بده