2777
عنوان

کمپین مشاوره🔥

34 بازدید | 6 پست

سلام🌸به این تاپیک خوش اومدید🍃امیدوارم روز خوبی داشته باشید 🍄اینجا میخوایم به مشکلات هم کمک کنیم✌️پس میتونید مشکلتون رو اینجا بیان کنید تا کاربر ها بهتون کمک کنن🌺امیدوارم مشکلتون حل شه❤️

اگر مشکلی ندارید منتظر بمونید تا کاربر مشکلش رو بیان کنه 😘 و یا بر عکس...

#همدلی

خانما من فردا تولدمه از یه ور میوفته تاسوعا گناهه کیک اینا بخرم از یه ورم با نامردم حرفم شده قهریم م ...

با سلام🌸 مشکلتون رو واضح بیان نکردید ، لطفا علت قهر با نامزد و جزییات را مشخص کنید 🙂

با تشکر استارتر

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از الان گفتی کدوم گوری هستی

بری تو زندگی بعد ده سال تو دعوا چی میگی واقعا که

متاسفم اول اداب شوهر داری یاد بگیرررر بعد شوهر کن

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
پری شب خونشون بودم زنگ زدم بهش گفتم کدوم گوری هسی درحالی ک من بد حرف زدم

عزیزم ، خداروشکر مشکلی نیست که نشه حلش کرد، میتونید بگید ببخشید من اشتباه کردم و .... تولد رو بهتره بذارید بعد محرم من همیشه تولدم مسافرتم و همون روز نمیگیرم❤️شما هم میتونید

عزیزم ، خداروشکر مشکلی نیست که نشه حلش کرد، میتونید بگید ببخشید من اشتباه کردم و .... تولد رو بهتره ...

گفتم ببخشید ولی چون ادم عصبی هسم همیشه بهش طعنه میزنم اینبار گف نمیبخشمت بد جور دلم گرفته  حالا اگ نشد فررا بگیرم یه روز دیگ میگیرم کادو تولدمو هم ۱ هفته زود تر داده بود البته فقط کیک اینا مونده دلمم نمیخاد بخاطر امام حسین کیک اینا بگیرم