2777
2789
عنوان

کیا اول بارداری درد داشتن؟

3191 بازدید | 21 پست

بجه ها من از اول هفته ششم درد کشاله ران و سمت چپ داشتم الانم بعضی روزا دارم .اگر خیلی ایستاده باشم یا بشینم کمردردم شروع میشه البته خیلی خفیفه . دکتر رفتن ایزوپرین داد .نگرانم خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه 

۳ ماه اول بارداری خیلی مراقب باش بیشتر استراحت کن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم اینجوری بودم الان یکم بیشتر شده ولی من از همون اول برنامه ریزی کردم برای کارام که زیاد سرپا نمونم.

جاروبرقی کشیدن و شستن سرویس بهداشتی رو از روزی که فهمیدم باردارم گذاشتم گردن شوهرم

بقیه کارا کاملا با خودمه ولی خب همش سعی میکنم غذایی بپزم که کمتر سرپایی بخواد

یا وقتی امروز اشپزخونه رو گردگیری کردم میام استراحت میکنم فردا بقیه جاهارو گردگیری میکنم 

توهم اینجوری استراحت کن

بسلامتی انشالله.فقط کار سنگین نکن واستراحت داشته باش منم از همون اول درد داشتم که تا الان پروژسترون مصرف میکردم الانم هنوز اون درد کمر وزیر شکم هستش که هیوسین وایزوپرین مصرف میکنم الانم که ایزوپرین روخوردم ضربان قلبم خیلی زیاد میشه 

منم اینجوری بودم الان یکم بیشتر شده ولی من از همون اول برنامه ریزی کردم برای کارام که زیاد سرپا نمون ...

خونه ی من ک انقد کثیفه باور کن از ترسم همش دراز میکشم . با یه درد کوچولو قلبم تند تند میزنه .مخصوصا این مطالب سقط فراموش شده و اینارو میبینم بدتر میشم

بسلامتی انشالله.فقط کار سنگین نکن واستراحت داشته باش منم از همون اول درد داشتم که تا الان پروژسترون ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی گلم برای ما هم دعا کن این دوران به سلامتی بگذرونیم

گلم شما اقدامت چجوری بوده؟ یه شب در میون؟

نه ما چون مشگل ناباروری داشتیم امیدی ب بارداری نداشتیم اول ماه رمضان کلا دو بار اقدام داشتیم ک آخر ماه رمضان متوجه شدم ک باردارم 

بعد ماه رمضان وقت آی وی آف داشتم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من ۱۲هفته ام وهمچنان درددارم دکتربهم شیاف داده،گفته نزدیکی ممنوع،سرپاموندن ممنوع،دستشویی ایرانی ممنوع،منم مدام درازکشم خسته شدم دیگه😰😩

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

۳ماه اول باید تا میتونی استراحت کنی

بچه باید سفت بشه

برنامه‌ریزی کن مثلا هرروز یه کارت رو انجام بده از همسرتم کمک بخواه

چای به،میوه به خشک شده هم برای سفت‌شدن جای بچه خوبه

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
نه ما چون مشگل ناباروری داشتیم امیدی ب بارداری نداشتیم اول ماه رمضان کلا دو بار اقدام داشتیم ک آخر م ...

اهان من این ماه یه شب درمیون اقدام کردم

و اصلا نمی‌دونم شده یا نه

فقط دلم می‌خواد بدونم جنسیت با اقدام یه شب درمیون چی میشه  ؟

اهان من این ماه یه شب درمیون اقدام کردم و اصلا نمی‌دونم شده یا نه فقط دلم می‌خواد بدونم جنسیت با&n ...

نظریه‌های علمی میگن اگر در روز تخمک‌گذاری اقدام بشه،احتمال پسرشدن زیاده

اما من میگم همه‌چی دست خداست

چه بسیار آدمایی که با رژیم غذایی و زمان اقدام و نوع پوزیشن خواستن جنسیت تعیین کنن،اما برعکس شده

همه‌چی دست خداست

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
2790
2778
2791
2779
2792