2777
2789
عنوان

نکات خانه داری😑

218 بازدید | 18 پست

خانما سبزیو با چی بشورم زود پلاسیده نشه؟

بعد چجوری تو یخچال نگه میدارین سبزیا رو؟

چکار کنم یخچال بو نگیره؟

سینک ظرفشویی رو با چه چیزی تمیز میکنید؟

هر نکته ای استفاده کردین وخوب بوده بگین😘😘😘😘

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سبزیها بعد از شستن خوب بزار خشک بشه من یه طرف سبزی دارم اون تو میزارم ولی تو قابلمه روی هم تازه مینونه همه سبزیها که میخری رو نشور اندازه نیازت بشور مابقی من تو یه پارچه میپیچم تو پلاستیک پایین ترین نقطه یخچالم میزارم

سبزی رو تازه ب تازه بشور بخورین 

یه تیم ساعت جلو تر بخیسون ۱۰ مین مونده به غذا خوردنتون هم ابکش کن 

نشسته ها رو هم تو پلاستیک تو یخچال نگه دار

سالاد اگه درش باز باشه تو بخچال بو میگیره همچنین خربزه گرمک هندوانه

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

سینک با وایتکس سبزی با نمک یخچالم اصلا بونمیگیره روی غذاها وایناروبزار تویخچال

منظورتون اینه رو غذاهارو بزارم بعد بزارم یخچال

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

سبزیو نشسته بزار تو یه پارچه یا نایلون بعد برای بخجال .موقع استفاده 1ساعتت قبل بشور

با گل همان اول میخوای بشوری برای تو یه قابلمه روی بعد برار یخچال

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

سبزی نمک میریزم برا شستن

بعد از اینکه آبش رفت تو قابلمه روحی میزارم یخچال

سینک با وایتکس یا تاید

یخچالم بو نمیده چون هیچی بدون در نمیزارم تو یخچال

هندونه و خربزه برش خورده هم پلاستیک میپیچم

برای بوی یخچال اول تمیزش کن بعدقهوه و وانیل رو مخلوط تو یه ظرف بریز و بزار تو یخچال

سبزی رو هم اگه میخوای موندگاریش زیاد بشه نشسته داخلی کیسه فریزر تو یخچال بزار و هر بار به مقدار استفادت بشور

سینک رو هم با سرکه یا سیف کرمی بشور 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اول سبزیها بعد از شستن خوب بزار خشک بشه من یه طرف سبزی دارم اون تو میزارم ولی تو قابلمه روی هم تازه ...

ظرف سبزی تون چیه پلاستیکی؟

سبزی بااب سردبشور

بزارخوب ابش بره بعدبزارتیخچال 

اگه پلاسیده شدتوش سیب زمینی بزار

تویخچال زغال بزاربونگیره

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

من سبزی رو با سرکا یا نمک ۲ دقیقه میذارم وبعد سه بار ابکش میکنم بعد ک ابش رفت داخل پارچه نخی وبعد دارخل پلاستیک میدارم اینطوری دیرتر پلاسیده میشه ..و اگر بعد از پاک‌کردن هم نشوری وداخل پارچه بذاری داخل یخچال وهردفعه هرچقد برااستفادست برداری وبشوری بیشتر میمونه..داخل یخچال هم با کمی گلاب ویا سرکه اسپری کن هم ضدعفونی میشه هم بو نمیگیره..سینک ظرفشویی رو هم با وایتکس ویا پودر رخشا..ویا جوش شیرین وسرکه برق میندازم هردفعه با یک کدومش

سینک با وایتکس بشوری تمیز میشه من وایتکس تو یه طرف شیشه پاک کن خالی ریختم بعد هر چندروز اسپری میکنم دور سینک بعد اسکاج میکشم چندقطره جوهر نمک با اب قاطی کردم اونم اسپری میکنم چون شهرمون اب خیلی سنگین زود رسوب میگیره دور سینک یخچال با جوش شیرین تمیز کنی بوش میره و سعی کن چیزای که بو داره مثل ماست موسیر روش سلفن بکشی تا بوش تو یخچال نمونه و زود زود تمیز کنی

حالا یکی بگه اینه شمدونم سیاه شده چطوره تمیزش کنم نه نقره است نه چوب