2777
2789
عنوان

بدترین خیانت⛔

469 بازدید | 7 پست

سلام...به نظرتون خیانت زن و شوهر چطوریه؟

رابطه نامشروع داشتن ؟ یا فقط لاس زدن؟ یاصمیمیت ؟

یا ازدواج حلال مرد با زن دوم؟

به نظر من گاهی یه نفر با نگاهشم خیانت میکنه...انقد بقیه رو دید میزنه که از همسرش سرد میشه...

فک میکنم مهم ترین نوع خیانت توی روح آدمه...یعنی جسمش با کسی نیست اما روحش و فک و ذکرش پیش عشق سابق یا هرکس دیگه ایه...

اینم بگم که بعضیا به اندازه کافی آب ندیدن وگرنه شناگرای ماهرین و پاش بیفته خائن میشن....

نظر شما چیه؟🤔

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

موافقم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت خیانته بد و خوبم نداره جفتش عذاب اوره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

دقیقا بعضی ها ن محیط کار شوهرشون زن هس ن میذارن با زن غریبه هم کلوم شن بعد افتخارم میکنن شوهراشون آدم خوبین و خیانت کار نیستن بنظر من مردی مرده ک تو محیط کار ک کلی زنه یا با وجود زنای خوشگل فامیل و ......دلخوشیش زنش باشه و فقط به اون ابراز محبت کنه وسلام