2821
2789
عنوان

تاپیک درد و دل😒😪😤😭

379 بازدید | 45 پست

بیااااین بگین کیا رو هیچ وقت تو زندگیتون نمیبخشین و چرا؟؟؟ بزرگترین ضربه رو از کیا خوردین؟؟ اگ ب عقب برمیگشتین کیا رو از زندگیتون حذف میکردین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خداروشکر همچین ادم پررنگی تو زندگیم نبوده ولی یه پسر هرزه بوده یکسال و نیم رو مخم کار کرد اوکی دادم بهش در مراحل خواستگاری و عقد اینا بودیم خدا خات یقین پیدا کردم ک هرزگیشو داره ادامه میده و چون تو کفم بوده اینهمه مدت پشت سرم موس موس میکرد بهم زدم 

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!

من از خیلیاااااا ضربه دیدم از پدر از عشق از ادمایی ک بهشون اعتماد کرده بودم و ب بدترین وجه دلمو شکستن از فامیلای مامانم ک هر چی از دهنشون در میاد میگن و من بی تقصیر نیستم ولی اگ بر میگشتم عقب انتخابشون نمیکردم هنوز ک هنوزه بازم دارم ازشون چیزای ناراحت کننده میبینم

کسی رو حذف نمیکردم ولی با هیچ کس زیاد صمیمی نمیشدم فاصله رو با همه آدما رعایت میکردم همه مشکلات از نزدیکی و احساس صمیمیت بیش از حده اگه هر کی سر جای خودش باشه آسیبی به کسی نمیرسه

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

یکی از دوستای دبیرستانم عکس ی پسر بهش فرستادم گف تو ام عکس دادی بهش گفتم ن گف خوب کردی وگرنا بلاکت میکرد .

یبار بش گفتم تو پلو گوشت نمیریزیم ما دوست نداریم سر کلاس ب بچه ها داشت میگف اینا فقیرن در حالیکه چن بار ازم پول قرض کرد ـدر حالیک خودش بهترین لباس میپوشید من معمولی ولی قرض میدادم بش .

و مامانم ناخاسته بد جور دلمو شکونده شایدم خاسته چ میدونم ـ

یکیشم زنداییم ک ازم گوچیکتره گف کی میاد تو رو بگیره دلم میسوزه برات

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
من مادرشوهرمو هیچوقت حلال نمیکنم و نمیبخشم ،خیلی وقتا خواستم ببخشمش ولی تا تصمیم گرفتم ببخشم دوباره ...

درکت میکنم خودمم مشکل تو رو دارم و هیچ وقت نمیبخشمش میشه بگی چیکارا کرده تا حالا

من هرکس و هرچیزی رو میتونم ببخشم الا شوهرکثافتم ک بااینکه وضع مالیش خوبه به پیشنهاد مامانش منو برد بیمارستان دولتی ۱۴ساعت درد غیییییر قابل تصور زایمان رو تحمل کردم بهشم گفتم هییییچ وقت نمیبخشمت میگه چکارکنم ک ببخشیم گفتم هیچی فقط منتظرم خدا جواب توو مامانتو بده کثافتا

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یبارم دندونمو کشیده بودم امپلنت کنم هنوز جاش خوب نشده بود ـپسری ک چن سال باهم بودیم گف نگران نیستی کسی نگیرتت از الان دندون نداری!ارزو کردم سر دخترش بیاد فقط

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد

شوهرم و خانوادشو هرگز حلال نمیکنم با هزار امید و آرزو رفتم تو خونش اما بخاطر بی مسئولیتی و بیشعوری دارم طلاق میگیرم.خدا میدونه که من زن زندگی بودم با همه چیزش ساختم اخلاقای مزخرفشو تحمل کردم اما دیگه صبر سرم اومد.دلم داره میترکه از غصه آخه چه گناهی کرده بودم که باید زندگیم از هم باشه😢😢😢