2777
2789
عنوان

عقرب

96 بازدید | 6 پست

کل دیشبو خواب دیدم عقرب نیشم زده بود 

و همونجور زکه سمش پخش میشد تو بدنم انگاری بدنم رو تتو کردن 

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️

منم خواب عجیب غریب زیاد میبینم توجه نکن 😂

ی وقتایی هم  ادب   حکم میکنه     فحش     بدی.. ب بعضیا باس گفت درسته ادعات مثه    دلار  بالا میره اما شعورت مثه     ریال     پایینه....پروفم  خودمم کپی ممنوع😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد چن. وقت  پبش با یه آبان ماهی بودی😉😉😉😂😂😂😂😂

نریزید سرم یوقت

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
لابد چن. وقت  پبش با یه آبان ماهی بودی😉😉😉😂😂😂😂😂 نریزید سرم یوقت

اتفاقا رفیقمم ابان ماهیه 

ی هفته هست پیش هم بودیم خخخخخه

ببین گل داریم تا گل🌺🥀یکی میشه گل رز🌹یکی ماریجوانا🌱یکی هم میشه خرزهره واسه در توالت🖐️😐منم که به همه میگم گل من🌺😜حالا خودت ببین کدوم گلی😄🖐️
اتفاقا رفیقمم ابان ماهیه  ی هفته هست پیش هم بودیم خخخخخه

همونه پس ببین چیا بینتون رو وبدل شده که ذهنت درگیره اینطوری  خاب مبینی

مراقب باش

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️