2777
2789
عنوان

احتمال خیانت دوبارش چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 185 پست
بله منم همش باخودم میگم چرا من

من مرد بودم جای شما.شک نکن اون پسر رو بی ابرو میکردم وجرش میدادم بعد هم میرفتم سروقت خانومم البته خانوم که نه خیانت کار واز زندگیم پرتش میکردم بیرون .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره رو جر ندادی؟

اون اقا خبر نداشت که خانوم بنده متاهله و بدتر از همه این بود که خانوم من بهش التماس میگرد که باهاش اشتی کنه جالبش میدونین کجاست؟اینکه با یه اقای دیگه حرف میزده و این آقا فهمیده بودو کات کرده بود باهاش حالا خانوم من بهش التماس میگرد که فرصت دوباره ای بهش بده بهش گفته بود من خائن نیستم تو ذاتم خیانت نیس سوتفاهم برات پیش اومده...هه.......

دخترم مسدود شدم با اکانت داداشم اومدم🤭

اون اقا خبر نداشت که خانوم بنده متاهله و بدتر از همه این بود که خانوم من بهش التماس میگرد که باهاش ا ...

من یه داداش همسن شما دارم خدا به دلت صبر بده هیچ انسان خائنی ارزش غصه رو نداره 

اون اقا خبر نداشت که خانوم بنده متاهله و بدتر از همه این بود که خانوم من بهش التماس میگرد که باهاش ا ...

وای اقای محترم باورکن زندگی با این ادم اصلا جایز نیست ایشون مریضه درس مثل مردهای مریض وخیانتکار.برو واین دفعه واقعا ودرست یکی رو انتخاب کن .

من مرد بودم جای شما.شک نکن اون پسر رو بی ابرو میکردم وجرش میدادم بعد هم میرفتم سروقت خانومم البته خا ...

واقعا شکستم ازاعتمادیکه بهش کرده بودم از ازادی که بهش داده بودم میخواست ماشین بگیره و بخاطر اون ماشین با همه ی پسرای شهرک حرف زده بودتوجیهشم این بود که دنبال ماشین خوب بودم.

حالا مشکل اصلیمون اینجاست 

دخترم مسدود شدم با اکانت داداشم اومدم🤭

[QUOTE=152617822]اون اقا خبر نداشت که خانوم بنده متاهله و بدتر از همه این بود که خانوم من بهش التماس میگرد که باهاش ا ...[/QUOTE

خیلی ناراحت شدم برات فکر کنم  خانومت بهت علاقه نداره برای همین سروگوشش میجنبه واقعا جای تاسف داره 

گذشت تا یه روز برادرم که ارایشگره اومد پیشمو گفت وقتی که سر یه مشتری رو اصلاح میکرده دیده که اون اقا ...

اینکه شیطنت دیدین و چشم پوشی کردین بدون تنبیه و کاری بنظرم سهل انگاری خودتون بوده!البته نمیشه راحت ادمارو شناخت ولی شاید خانومتون باخودش گفته ببخشید این اقا پپه هست یا بسکه دوسم داره بازم میبخشه!درواقع خودتون اجازه دادین دنده عقب بگیره روتون تا مطمئن شه چیزی ازتون نمونده!

بنظرم حتما برین مشاوره.چون کار خانومتون جرم محسوب میشه.حتما عاقلانه تصمیم بگیرین.شاید خانومتونم مشکلی داره باید درمان بشه.نمیدونم واقعا

من همین یه دونه ام!