2777
2789
عنوان

احتمال خیانت دوبارش چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 185 پست

تو مدت عقدمون بنده تا جایی که میتونستمو درتوان داشتم برای این خانوم کم نذاشتم هرجا که میخواست هرچی که میخواست تا حدیکه درتوانم بود براش فراهم کردم تا یه مدت که بنده میدیدم من ۱۲ شب میخوابم ولی ایشون تا ۲.۳صب گوشی دستشون بود من تو اتاق و ایشون جای دیگه بودن

دخترم مسدود شدم با اکانت داداشم اومدم🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشت تا یه روز برادرم که ارایشگره اومد پیشمو گفت وقتی که سر یه مشتری رو اصلاح میکرده دیده که اون اقا با خانوم من که عکس تو پروفایله چت میکرده و ویس میفرستاده ازش میپرسه اونم میگه که دوستشه من وقتی شنیدم باور نکردم تا خودم رفتم سراغ اون پسرو همه ی چتاشونو نشونم داد اون روز دیگه روزی بود که واقعا شکستم خورد شدم جلوی برادرم

دخترم مسدود شدم با اکانت داداشم اومدم🤭

به نظر من خیانت باید عامل های خیانت را از خودش دور کنه یا به سمت عامل ها نره باید چشم بپوشونه باید چشمشا کنترول کنه تا منجر به خیانت نشه بعضی ها از این کار لذت میبرن مثل چش چرونی تا لذت میبره وتا عواملش هست وتا چشم نمپوشونه خیانت هم به وجود میاد

گذشت تا یه روز برادرم که ارایشگره اومد پیشمو گفت وقتی که سر یه مشتری رو اصلاح میکرده دیده که اون اقا ...

🤯🤯🤯🤯🤯

مبتلا به سندروم سسدستی