2777
2789
بنظرتون دوره های تربیتی شرکت کنیم بهتره یا همین کتابارو بخونیم؟

دوره های تربیتی یه خوبی که داره اینه که والدین در مورد مشکلاتشون صحبت هم میکنن 

در واقع علاوه بر آموزش یه همفکری و اشتراک گذاری اطلاعات هم ایجاد میشه

مثلا دوره های فرزند پروری که خودم میزارم ۳ ساعته اس هر جلسه...ولی معمولا تا ۴ ساعت یا بیشتر هم طول میکشه چون وسطاش هی مادرها از بچه هاشون مثال میزنن

ولی خوندن کتاب هم اگر دقیق باشه خوبه و کفایت می کنه 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

انتشارات صابرین کتابای خوبی داره

مجموعه من دیگر ما

مجموعه کتاب های بازی درمانی نشر پیام نور

ولی اخیرا پادکست های استاد تراشیون و از ایرانصدا گوش میدم.کاربردی تره. و به کارامم میرسم

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای داشتن کودک شاد و سالم آدم اول باید خودش شاد و سالم باشه چرا اینجور حرف میزنید مگه من گفتم کمه ...

قضاوت؟ سوال کردم ازتون

مشکل تایپ کردن اینه که متوجه لحن هم نمیشیم

من نه قضاوتی کردم نه ایرادی وارد کردم

موفق باشید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
نه عزیزم اینها بخشی از کتابهایی هست که خوندم مربوط به شغلم هست... در ضمن برای داشتن کودک شاد و سا ...

سلام عزیزم فرزند من ۱۰ ساله است عزت نفس نداره چه کتابی پیشنهاد میدین؟