2777
2789

نمیدونم

من دیشب سرفه میکردم و چند روز حالت تهوع داشتم رفتم دکتر گفت کرونا داری تازه میگفت برو عقب نزدیک نیا خاک تو سرشون با دکتر شدنشون

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم دوسه روزه گلوم خیلی میسوزه حالا نمیدونم آلرژی یا ازکولر یاکرونا همه چیز قاطی شده هرچی میشه آدم فکرمیکنه کروناس 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
نمیدونم من دیشب سرفه میکردم و چند روز حالت تهوع داشتم رفتم دکتر گفت کرونا داری تازه میگفت برو عقب ن ...

مادربزرگ من کرونا داشته دو روز پیش فوت کرد.حالا خیلی نگران مامانم هستم

خدارحمتشون کنه مادرت نرفته بود پیششون

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

خدا بیامرزد

خب بگو ماسک بزنه مامانت سعی کنه فاصله را هم رعایت کنه

نگران نباش مشکلی پیش نمیاد

نه بغلم نمی کرد اصلا میترسید انگار🙄🙄😏😏

بدبختا خسته شدن 

از کجا معلوم شاید خودش بیچاره یبار گرفته،کلی ادم کرونایی دیده با زجرشون

میترسید که می‌نشست خونش

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
خدارحمتشون کنه مادرت نرفته بود پیششون

نه عزیزم. بیمارستان بود مادر بزرگم. اما الان همه خونه مادربزرگم هستن من چون بچه نوزاد دارم شوهرم اجازه نمیده برم. فقط دلم پیش مامانم. آخهر مادرم ریه اش داغون

بدبختا خسته شدن  از کجا معلوم شاید خودش بیچاره یبار گرفته،کلی ادم کرونایی دیده با زجرشون میتر ...

اخه میگم من جایی نمی رم که کرونا بگیرم میگه نه کرونا

میگم حالت تهوع دارم نمیگه شاید بارداری میگه کرونا دکترا هم قاط زدن😆😆