2777
2789
عنوان

نآخونم😕😬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست
تو ذاتا ناخنهات خوشگله عین کاشت می مونه .مال من بلند میشه خم میشه به داخل.واااااای الان ۲ هفته ست اص ...

خوشگلی ک ربطی ب بلند شدنش نداره

حالا بعضیا ناخنشون بد جور بلند میشه 

چیزی ک گفتم هم محرک رشد هم تقویت کنندس ی ماه پشت سر هم امتحان کن ببین چ رشدی میکنن ناخونات

ناخن رو می پوکونهههه

آره دیگ همین 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شبا راحت میخوابی🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

😂♥️اینم حرفیه

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
خیلی

تشکرات 🙆‍♀👄😎

تو ذاتا ناخنهات خوشگله عین کاشت می مونه .مال من بلند میشه خم میشه به داخل.واااااای الان ۲ هفته ست اص ...

🙆‍♀️اینم شانس مایه 

من خودم روی ناخن هام خیلی حساس بودم  هر روشی رو امتحان کردم آخرش رسیدم به فولیکول اویل تا الان ...

🙆‍♀️😎👄♥️❤امروز میخرم تشکرات

خوشگلی ک ربطی ب بلند شدنش نداره حالا بعضیا ناخنشون بد جور بلند میشه  چیزی ک گفتم هم محرک رشد ...

خب بگو کیا؟شبها ؟بعد باید بمونه رو ناخن تا صبح؟هر شب 

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
خب بگو کیا؟شبها ؟بعد باید بمونه رو ناخن تا صبح؟هر شب  

ببین من تا دووماه هرشب میزدم

اون موقه ها دانش اموز بودم فقد شبا وقت داشتم

هر شب نیمساعت با قلمو میمالیدم ب ناخونام میزاشتم نیمساعت بمونه رو ناخونم بعد میخاستم بشورم چون چرب بود فقد کف دستو اینامو با احتیاط میشستم 

البته ک من وسواس داشتم میخاستم رشد کنه شما بمال ب ناخونات بعد کل دستتو بشور

اگه قلمو نداری با دستت راستت رو ناخونای دست چپ بمال و برعکس 

ی هفته امتحان کن خیلی عاااالیه

😂♥️اینم حرفیه

🤣🤣🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
ببین من تا دووماه هرشب میزدم اون موقه ها دانش اموز بودم فقد شبا وقت داشتم هر شب نیمساعت با قلمو می ...

مرسی .خدا کنه ج بده .عاشق لاکم ولی روی ناخن کوتاه عین بچه ۲ساله ها میشه .دیروز دو تاش شکست کلی حالم گرفته شد

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
مرسی .خدا کنه ج بده .عاشق لاکم ولی روی ناخن کوتاه عین بچه ۲ساله ها میشه .دیروز دو تاش شکست کلی حالم ...

من از شما بدتر بود 

در نیومده از بغل ناخونم ریش میشد 

لایه لایه میشد ناخونام

ولی خب مثلا ظرف میشوری سعی کن با دستکش بشوری 

من همیشم لاک داشتما! بالای ناخونم و لاک نمیزدم ک از این محلوله بزنم 😂اگه میتونی ی برق ناخن بخر بزن دم ناخونت ک داره بلند میسه ک نشکنه 

محلول تقویت کننده ام اندی عالیع

مرسی 💔😕❤❤👄