2777
2789
عنوان

امکان بارداری

216 بازدید | 15 پست

سلام. اگه اسپرم بیرون واژن بریزه امکان بارداری هست؟

1 مرداد پریود شدم. تاریخ نزدیکی مرداد یادم نیس. بدون کاندوم ، اسپرم بیرون واژن روی بدنم ریخت. البته وسط پا .الان 6 شهریوره. پریود نشدم. پریودیهام همیشه منظم بودن. دوتا بچه دارم. بچه جدید نمیخوام. روشم همیشه کاندوم بوده.بجز این مورد که بدشانسی شد.سه روزه آویشن ، زعفرون ، دارچین میخورم. بیفایدس ، کی برم بیبی چک بخرم؟ دعا کنید پریود شم .استرس باعث تاخیر پریودی میشه؟

ممنونم.

نپرس از دل که دل تنهای تنهاست .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس دارم که نکنه باردار باشم. برای اون دوتا بچه م برنامه ریزی داشتیم ،وقتی تصمیم به بارداری گرفتیم با دوبار اقدام توی یک ماه لقاح صورت گرفت.خیلیها چند بار در یک ماه اقدام میکنن. خیلیها چند ماه مداوم اقدام میکنن اما باردار نمیشن.اما برای ما لقاح فوری اتقاق افتاد.چون روز تخمک گذاریمم حساب کرده بودم.

استرس دارم که نکنه باردار باشم. برای اون دوتا بچه م برنامه ریزی داشتیم ،وقتی تصمیم به بارداری گرفتیم ...

عه خوشبحالت من الان دوماهه هرماه پی در پی اقدام کردم نشده،هنوز😔

میشه برای واقعی شدن تیکر بارداریم یه صلوات بفرستین🙏🙏

عزیزم ، بین 12 تا 14 روز پس از پریودی امکان تخمک گذاری بالاست. 11 روز پس از پریودی نزدیکی داشته باش که اسپرم داخل رحم منتظر آزاد شدن تخمک بمونه و ب محض اینکه تخمک آزاد شد لقاح صورت بگیره. اسپرم در رحم تا 7 روزم زنده میمونه.