2777
2789
عنوان

شناخت افراد

92 بازدید | 6 پست

به نظرتون شناخت ما از افراد براساس درک و شخصیت خودمونه؟ دوتا مسئله مطرحه:

۱. فرضا اگر کسی از من بدش میاد ولی من خودمو قبول دارم ، مشکل اونه؟ یا بالعکس!

۲. آدم نباید تغییری تو خودش ایجاد کنه و دنبال حل مساله باشه؟

هردوی این ها درسته که فرضا من بدم و همه رو بد میبینم! یا من خوبم و اگر کسی بدش میاد حتما یه جای کارم لنگیده!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
کار درست و خوب خودتو انجام بده اگه این دیگران رو خوشحال کرد چه عالی اگه نکرد بازم تو کار درست و خو ...

خب این کار درست نسبیه! شاید رفتاری که من الان فکر میکنم درسته چند سال آینده منو تنها کنه و اون موقع پشیمون بشم!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این کار درست نسبیه! شاید رفتاری که من الان فکر میکنم درسته چند سال آینده منو تنها کنه و اون موقع ...

ما نمیتونیم همیشه پرفکت باشیم عزیزم

البته باید نقصهایی که در خودمون میبینیم رو رفع کنیم و همیشه تلاش کنیم بهتر از روز قبلمون باشیم

اما چیزی که به نظرمون الان درسته همونو انجام بدیم بدون توجه به نظر مردم

دکتر هلاکویی میگه روزی که بگی مَردم تا نگی مُردم رهات نمیکنن. حرفای دکتر هلاکویی رو گوش کن

ما نمیتونیم همیشه پرفکت باشیم عزیزم البته باید نقصهایی که در خودمون میبینیم رو رفع کنیم و همیشه تلا ...

مرسی❤

یه روش عالی و مجانی برای شناخت دیگران پیدا کردم

توی روابط موثر با دیگران (با همه) کاربرد داره و کاملا هم علمی ثابت شده

دوره هاش رو جاهای دیگه از چندصد هزار تومن تا چند میلیون تومن می فروشند 😑

اما یه ویدئو رایگان توی یوتیوب پیدا کردم که عالیه و همه جزئیات رو گفته

پیشنهاد می کنم حتما وقت بذارید و ببینیدش و بنظرم لایک کنید و کانالش رو دنبال کنید که دلگرم بشه

https://youtu.be/iGB-vAid_dI

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

توی گوگل هم ( کانال یوتیوب نوروزی آکادمی ) رو سرچ بزنید پیداش می کنید

اما چون ویدئو زیاد داره با همون لینک بالا بازش کنید راحت تره

😊