2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 88 پست
آتو دادی دست جاریات .زود خودت برو به شوهرت بگو شوخی بوده و....

من جای شوهر استارتر باشم جدا از اینکه با دروغ ازم پول گرفته بخاطر اینکه مادرم رو بازیچه کاراشون کردن تذکر اساسی میدم 😏😏

ما ملت امام حسینیم💚💚

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرم حقتونه ک دیگه عقلتونو ندید دست جاری 😑 بهش بگو من اینکارو نکردم ازهمسرم همون صد تومنو گرفتم گ ...

عاشقتم که اینقدر مودبی خانم رو جا نمیندازی 😂🤩🤗

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
به حق جاری های ندیده و نشنیده (دستم رو گاز گرفتم) 

فقط اون پرانتزت😂😂👌

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
چند وقته انقد لاغر کردی خیلی سخته رژیمت

١٠ ماه عزيزم

نه اصلا خيلي راحت كم كردم

اولش سخت بود دو هفته اي ولي معدم كه كوچيك شد عادت كردم

زود كوچيك شد معدم چون قبلا لاغر بودم يهو چاق شدم كم خوردنو زود عادت كردم

ادم از شوهر خودشم میدزده اخه؟

جاریت اگه ب ی جایی رسیده بود مملکتو میخورد با این طرز تفکرش

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
١٠ ماه عزيزم نه اصلا خيلي راحت كم كردم اولش سخت بود دو هفته اي ولي معدم كه كوچيك شد عادت كردم زود ...

تحت نظری.چ تاپیکی هستی میشا منم بیام

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.