2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 65 پست

استقلالیا حق دارین خوشحالی کنین میدونید چنددددددددوقته تو دلتون مونده برد از پرسپولیس😀

ما واسه جام اینقدر خوشحالی نکردیم که شما اینقدر امشب های های اشک شوق ریختین زشته بابا😂😂😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استقلالیا حق دارین خوشحالی کنین میدونید چنددددددددوقته تو دلتون مونده برد از پرسپولیس😀 ما واسه جام ...

اف کورس که همینه🤣🤣🤣

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
🤣🤣🤣🤣والا اینجوری ک شما پشت سرهم پست میزارین ما رو بیشتر خوشحال میکنین و برد بیشتر بهمون میچسبه و ...

خخ اینو نگی چی بکی آن چیز که عیان است چه حاجت به بیانست 😁

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
خخ اینو نگی چی بکی آن چیز که عیان است چه حاجت به بیانست 😁

😂😂😂درسته حق با شماست🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
دمت گرم این شد حرف حساب تیم فقط رئال مادرید و یوونتوس بقیه ادای تیم درمیارن

اتفاقا اون وقتا که پرسپولیس یکسره چندین سال قعر جدول بود،همه دوستام میگفتن تیم فقط اروپا،فوتبال ایران جذابیت نداره،بعدش یهو همه اروپایی ها به اذن خدا زنده شدن و فهمیدیم عههههه پرسپولیسی بودن

استقلالیا حق دارین خوشحالی کنین میدونید چنددددددددوقته تو دلتون مونده برد از پرسپولیس😀 ما واسه جام ...

چون جام و ناجوانمردانه بردید خودتونم میدونستید به لطف وزیر پرسپولیسی قهرمان شدید،روتون نمیشد خوشحالی کنید😆

بعد  از سه روز این تاپیکو دیدم لایکتون کردم به دل نگیرید الان میگین چقد اوسکوله که میره تاپیکای سه روز پیشو میخونه😂من از این کارا نمیکنم چون تاپیک اس اس بود تعصبو خواستم یه جوری نشون بدم فقط😂😂💙💙💙

خخخخ آره از کرات مختلف گذاشته رسیده خونمون توپش    

به به به به پروفووووو