2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 65 پست
من همیشه به همه میگم اصن با این فوتبال داغونی که ایران داره تیمای ایرانی ارزشه طرفداری ندارن (شب و ر ...

دمت گرم این شد حرف حساب تیم فقط رئال مادرید و یوونتوس بقیه ادای تیم درمیارن

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
فقط یه لنگی میتونه بیاد تو تاپیک استقلالی ها ابزار وجود کنه 😂😂😂

🤣🤣💙بزار بیان اثار زخم خنوز دیده میشه روشون

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

دیدی ی فینال رفتن چه ذوقی کرده بودن اینقدرخندیدم افتادن روهم گفتم له نشن سری فینال   

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

🤣🤣🤣🤣والا اینجوری ک شما پشت سرهم پست میزارین ما رو بیشتر خوشحال میکنین و برد بیشتر بهمون میچسبه و قشنگتر سوزشه حس میشه🤣🤣💙💙💙

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
🤣🤣💙💙💙 حالا فردا یه سیاره جدید ناسا پیدا میکنه بخاطر یادبود از ازین استاد اسمشو میزارن اوساگونا ...

ناسا ت  کره ماه پیدا کرده توپو😆😆

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
نه بابا ارزش نداره بخاطر تیم مورد علاقم خودم رو ناراحت کنم 

اف کورس که همینه🤣💙😂

والاندیدبدیدن ما چندبارپشت سرهم قهرمان شدیم خیلی عادی برخوردکردیم اینا ی فینال رفتن اشک تمساح میریزن ...

یادمون نرفته دربی قبلی ک با اس اس مساوی کردین چقد خوشحالی میکردین😂

ما ناراحت بودیم از مساوی شما جشن گرفته بودین

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
معلومه عشق رونالدویی هاااا      

اره باافتخار    توهم ؟