2821
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 65 پست
من همیشه به همه میگم اصن با این فوتبال داغونی که ایران داره تیمای ایرانی ارزشه طرفداری ندارن (شب و ر ...

دمت گرم این شد حرف حساب تیم فقط رئال مادرید و یوونتوس بقیه ادای تیم درمیارن

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
فقط یه لنگی میتونه بیاد تو تاپیک استقلالی ها ابزار وجود کنه 😂😂😂

🤣🤣💙بزار بیان اثار زخم خنوز دیده میشه روشون

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

(اللهم صله علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم) 
پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

دیدی ی فینال رفتن چه ذوقی کرده بودن اینقدرخندیدم افتادن روهم گفتم له نشن سری فینال   

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
پوکر قهرمانیمون تو حلقه استقلالیا همیشه ما می‌بریم اشکال نداره یه بارم شما بردین ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥ ...

🤣🤣🤣🤣والا اینجوری ک شما پشت سرهم پست میزارین ما رو بیشتر خوشحال میکنین و برد بیشتر بهمون میچسبه و قشنگتر سوزشه حس میشه🤣🤣💙💙💙

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
🤣🤣💙💙💙 حالا فردا یه سیاره جدید ناسا پیدا میکنه بخاطر یادبود از ازین استاد اسمشو میزارن اوساگونا ...

ناسا ت  کره ماه پیدا کرده توپو😆😆

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
نه بابا ارزش نداره بخاطر تیم مورد علاقم خودم رو ناراحت کنم 

اف کورس که همینه🤣💙😂

والاندیدبدیدن ما چندبارپشت سرهم قهرمان شدیم خیلی عادی برخوردکردیم اینا ی فینال رفتن اشک تمساح میریزن ...

یادمون نرفته دربی قبلی ک با اس اس مساوی کردین چقد خوشحالی میکردین😂

ما ناراحت بودیم از مساوی شما جشن گرفته بودین

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
معلومه عشق رونالدویی هاااا      

اره باافتخار    توهم ؟