2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

114 بازدید | 14 پست

تو۲۹ هفتم..خورد خوراکم بد نیس ولی بنظر خودم خیلیم خوب نیس...وعده صبونه اصن نمیخورم گهگاهی میخورم..شماها چی ؟روزی چن وعده؟نهار و شام میخورم ولی ن خیلی...کلن نمیدونم این دوماه اخری چطور بخورم بچم وزن بگیره..شماها بگین

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

میوه بخور آجیل بخور ‌

سعی کن بدنت و رو سالم نگهداری 

فردا پس فردا تو زایمان خودت اذیت میشی

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرصاتو حتما بخور

آهن 

کلسیم

مولتی ویتامین

امگا ۳

بچه مایحتاجشو از بدن تو میگیره

این تویی که ضعیف میشی

بعدا حوصله‌شون نداری و کم طاقت میشی

من بارداری اولم مرتب دارو نخوردم تو شیر دهی که اصلا نخوردم دوتا از دندونام شکست 

بچه ها من هفته سی هستم امروز رفتم سونو گفت یه کیست تو مغز جینین هست دکتر گفت چیزی نیست معمولا جذب میشن ولی دلم خیلی گرفت برام دعا کنید کیست رفع بشه

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد
عزیزم سونو وزن رفتی ؟وزن بچه چقد بود منم خورد و خوراک مقوی ندارم همش هله هوله

ن هنوز ۳۲ هفته میرم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

منم ۲۶هفتمه نه صبحونه میخورم نه ناهار فقط یه وعده میخورم اونم نه زیاد مقوی.ولی روزی چهار پنج لیوان شیر میخورم وزنمم با این حال زیاد میره بالا 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
چند کیلوی عزیزم؟ نی نی چنده؟ منم ۲۹‌ هفته ام بدجور،ضعف میکنم

۷۶ کیلو 

نینی هم ۳۲ هفته میرم سنو

بچه ها من هفته سی هستم امروز رفتم سونو گفت یه کیست تو مغز جینین هست دکتر گفت چیزی نیست معمولا جذب می ...

وزنش چقدر بود؟سنو واسه چی دادی؟

وزنش چقدر بود؟سنو واسه چی دادی؟

خداروشکر وزنش خوب بود سونو رو معمولا تو این هفته میدن

خدایاااااا خیلی دوست دارم ازت ممنونم❤نی نی مونو به خودت سپردم سالم بدنیا بیاد