2777
2789

سلام ممنون میشم کمکم کنید من به رشته کارگردانی و بازیگری خیلی علاقه  دارم بخصوص در کارگردانی و استعداد خودمو تو کارگردانی بیشتر میبینم و حتی دوره بازیگری هم گذروندم ولی به دلایلی نشد که کامل دنبالش کنم و یک اجرا هم داشتیم از طریق اموزشگاه من چند هفته دیگه انتخاب رشته دارم و واقعا نمیدونم چیکار کنم از اینده این رشته میترسم میتونم از طریق این رشته درامدی داشته باشم؟ بنظرتون از طریق اکادمی کارگردانی بدردی میخوره ؟ چون من به شخصه ندیدم کارگردانی از اموزشگاه شروع کرده باشه و درسته دانشگاه خیلی اصولی تر و حرفه ای تره بنظرتون ریسکش چقدره شما که توی این کار مشغولید بنظرتون وارد این رشته بشم یا نه لطفا کمکم کنید واسه مشاوره خیلی دنبال کسی که باتجربه باشه گشتم شمارو پیدا کردم ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من چند تا سوال داشتم درباره تئاتر میشه لطفاً راهنماییم کنی

من عاشق تئاتر و اجرا هستم ولی خیلی خجالتی و کم رو ام و استرسی و اظطراب اجتماعی دارم همیشه میخواستم کلاسهای تئاتر شرکت کنم چون شنیده بودم تئاتر درمانی خیلی روش خوبیه برای منی که خجالتی ام و ...

یکی از دوستانم کار تئاتر انجام میده یکسری بهش گفتم منم خیلی دوست دارم برم تیاتر  ولی خب هزینه های کلاس تئاتر خیلی زیاده اونم واسه منی که تو خرج خودمم موندم

بعد از چندروز بهم گفت میخایم چند تا نیرو بگیریم برای پشت صحنه یا روی صحنه صفر تا صد یاد می‌دهیم تو فقط باید وقتت آزاد باشه منم خیلی دوست دارم برم ولی شاغلم و تایم کاری دقیقا همون تایم هست که اونجا باید باشم نمی‌دونم چیکار کنم برم پی علاقم حتی اگه پول بهم ندن یا سر همون کارم  بمونم هر چند سر این کارم به هیچ کاری نمیسرم و مثل چی هم کار میکنم حقوقمم کمه میشه لطفاً راهنماییم کنی آیا تئاتر آینده داره

بنظرم از کارم بیام بیرون تئاتر رو دنبال کنم پشیمون نمیشم

تورو خدا راهنماییم کن من خیلی گیج شدم موندم بین دوراهی تئاتر رو دوست دارم ولی بخاطرش باید از کارم بیام بیرون و هیچ پولی ندارم خانوادم اصلا حامی نیستن🤦🏻‍♀️😭 فقط تو میتونی راهنماییم کنی ؟ نمی‌دونم از کی بپرسم نمی‌دونم چیکار کنم من نمیام این موقعیت و از دست بدم از طرفی هم نمیخام پشیمون بشم بعداً از اینکه استعفا دادم از کارم ممنون میشم راهنماییم کنی ؟ چیکار کنم بنظرت🥺 فکر کن خواهر خودتم چیکار کنم

من از تبار غربتم. از آرزوهای محال🖤🥀

سلام ببخشید شمارو یکی از کاربرا بهم معرفی کرد که ممکنه کمکم کنید ، من استعداد نوشتنم تقریبا خوبه بدون کلاس و دوره ی خاصی رفتن،میخوام فیلمنامه نویس بشم ویه چیز هایی هم در موردش میدونم  یک دونه فیلمنامه کوتاه نوشتم و دومی رو هم دارم می نویسم نظر شما چیه چجوری پیشرفت کنم استاد خاصی رو تایید می کنید که استعداد خام رو پرورش و هدایت کنه؟آیا به حایی می رسم؟ من تهران نیستم چجوری نشون یدم فیلمنامم رو،خواهش می کنم کمکم کنید

سلام عزیزم.وقتتون بخیر .من داشتم سرچ میکردم تاپیک شما را دیدم.یه سوال داشتم من پسرام ۷ سالشونه یعنی دوقلو هستن میخوام بفرستمشون تئاتر بازیگری یا کلاس بازیگری.اولا از نظر سنی کار از چه سنی برم دنبالش.و اینکه از کجا شروع کنم بهتره.و اینکه خودشون خیلی علاقه دارن.وقتی باهاشون صحبت میکنم ذوق زده میشن میگم میخوام ببرمتون کلاس بازیگری.اگه بهم یه توضیحی بدی یه عمر دعات میکنم.ممنونم 🙏

کارگردانی سینما

سلام عزیز من براتون درخواست دوستی فرستادم ممنون میشم قبول کنید.

چندتا سوال راجع به کلاسهای گویندگی و دوبله داشتم برای پسرم.خیلی علاقه و استعداد داره هم مسابقه برنده شده هم تست داده پذیرفته شده کچلم کرده اینقدر پیگیره😅

دیدم شما اطلاعاتی دراین زمینه دارین خواستم راهنمایی کنیدممنون🌹

سلام میشه پیج اینستاتون رو بدید لطفا؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤