سلام عزیزم من چند تا سوال داشتم درباره تئاتر میشه لطفاً راهنماییم کنی
من عاشق تئاتر و اجرا هستم ولی خیلی خجالتی و کم رو ام و استرسی و اظطراب اجتماعی دارم همیشه میخواستم کلاسهای تئاتر شرکت کنم چون شنیده بودم تئاتر درمانی خیلی روش خوبیه برای منی که خجالتی ام و ...
یکی از دوستانم کار تئاتر انجام میده یکسری بهش گفتم منم خیلی دوست دارم برم تیاتر ولی خب هزینه های کلاس تئاتر خیلی زیاده اونم واسه منی که تو خرج خودمم موندم
بعد از چندروز بهم گفت میخایم چند تا نیرو بگیریم برای پشت صحنه یا روی صحنه صفر تا صد یاد میدهیم تو فقط باید وقتت آزاد باشه منم خیلی دوست دارم برم ولی شاغلم و تایم کاری دقیقا همون تایم هست که اونجا باید باشم نمیدونم چیکار کنم برم پی علاقم حتی اگه پول بهم ندن یا سر همون کارم بمونم هر چند سر این کارم به هیچ کاری نمیسرم و مثل چی هم کار میکنم حقوقمم کمه میشه لطفاً راهنماییم کنی آیا تئاتر آینده داره
بنظرم از کارم بیام بیرون تئاتر رو دنبال کنم پشیمون نمیشم
تورو خدا راهنماییم کن من خیلی گیج شدم موندم بین دوراهی تئاتر رو دوست دارم ولی بخاطرش باید از کارم بیام بیرون و هیچ پولی ندارم خانوادم اصلا حامی نیستن🤦🏻♀️😭 فقط تو میتونی راهنماییم کنی ؟ نمیدونم از کی بپرسم نمیدونم چیکار کنم من نمیام این موقعیت و از دست بدم از طرفی هم نمیخام پشیمون بشم بعداً از اینکه استعفا دادم از کارم ممنون میشم راهنماییم کنی ؟ چیکار کنم بنظرت🥺 فکر کن خواهر خودتم چیکار کنم