2777
2789
عنوان

حلیم

305 بازدید | 29 پست

سلام دوستان فردا میخام حلیم درس کنم واس دوستم اخه خیلی دوس داره 

قبلا درس کردم وبلدم 

دوس دارم هرکس تجربه ای داره ک خوشمزش میکنه ب‌منم بگه  😋🙃

واین ک ی سوال من همیشه با بلغور گندم درس میکردم فردا میخام با گندم درس کنم الانم گذاشتم خیس بخوره تا فردا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم وقتی گذاشتی رو گاز زیرشو خیلی کم کن درشو ببند اصلا باز نکن تا چند ساعت البته مرغتم بزار توش بعد چند ساعت درسو باز کن هم برن استخونای مرغ در بیای دوست داشتی با همزن خوب بزن من اینجوری درست میکنم خیلی خشمزه میشه

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
بگردم الهی حلال کن خاهر 😢 ادرس بده فردا برات بفرستم اگه تهرانی☺

نه محلات

حیلیم هرچی بلغورش له تر بشه بهتره گوشت زیاد هم خوشمزه اش میکنه

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍
عزیرم وقتی گذاشتی رو گاز زیرشو خیلی کم کن درشو ببند اصلا باز نکن تا چند ساعت البته مرغتم بزار توش بع ...

با گوشت گوسفندی میخام بزارم 

مرغم گذاشتم خوب شده

ممنون  🌷

با گوشت گوسفندی میخام بزارم  مرغم گذاشتم خوب شده ممنون  🌷

کوشت را با پیاز و نخود چرخ کرده جدا بزار بلغور هم جدا حسابی که بلغور جا افتاد اونوخ قاطی کن و باز هم بزار جا بیوفته  

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍

من با مرغ بیشتر دوسدارم،گندم خیس میکنم شب قبل  ،فرداش با شعله کم میزارم رو گاز و یه کفگیر چوبی توش میزارم که سر نره و مجبور نشم به خاطر سر نرفتن همش بزنم که لعابش بره،یعنی اولاش نباید هم زد،بعد که خوب دونه هاش له شد ولعاب دار شد میکوبمش و سینه های مرغ که جدا پختم و رشته رشته  کردم قاطیش  میکنم  با یه کم از آب مرغ  ویه تیکه کره میزارم رو گاز و هم میزنم تا کشدار شه بعدشم روغن و دارچین

من خودم اینطور درست میکنم عالی میشه اگرم مقدارش کمه یه قابلمه بزرگ چدنی یا تفلون گندم خیس شده میریزم ابپر میکنم شما اگه برای عصر میخاهید میل کنید ساعت ۶ صبح بزار رو گازجوش اومد  زیرشو کم کم کن 

خودش برای خودش بجوشه قول بخوره 

چون ظرفت چدن یا تفلون نمیچسبه به هم زدن تند تند نیاز نداره  دیدی ابش کم شد  اب داغ اضاف کن دوساعت بعد از اینکه رو گاز بود من هم گوشت نیریزم هم سینه بنداز داخلشو بزار بپزه  ۵ یا ۶ ساعت بعد مرغتو استخونشو حدا کن انقدر یواش یواش جوش میخوره گندم از هم باز میشه تا عصر 

اگر گوشکو ب برقی داشتی با گوشکوب یه دور ریزش کن یدست شه نیم ساعت قبل اوردن من اندازه دوسه قاشق زعفران دم کرده نیریزم نمک میریزم قول میخوره نمکش تست میکنم اندازه باشه کمی داخلش کنجد میریزم 

تو ظرف مورد نظر میریرم روش پودر دارچین کمی روغن مایع و کمی کنجد میریزم با شکر میل میکنم 

من خودم اینطور درست میکنم عالی میشه اگرم مقدارش کمه یه قابلمه بزرگ چدنی یا تفلون گندم خیس شده میریزم ...

خیلی هم عالی قابلمه رو خوب گفتی خوب شد روحی نزاشتم ته میگیره همیشه