2777
2789

غدا خونگی

کیک خونگی

فروش کیف چرم و .

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلفروشی چطوره؟دوستم داره میره از بازار گل میخره ی جا .. میاره بدک نیس مشتری هاشو داره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
گلفروشی چطوره؟دوستم داره میره از بازار گل میخره ی جا .. میاره بدک نیس مشتری هاشو داره

نمیدونم والا شانس میخواد ک من ندارم

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
بورس چرا خوب نیست؟ عالیه كه فقط باید صبر داشته باشیم و سوادشم داشته باشیم

بورس پوکید بوش درنیومده هنوز.... از این ب بعد علاوه بر صبر سوادهم میخواد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

لباس خوبه ولی لوازم آرایش بهتره چون سایز نمیخواد!

بعد اگ همه این لوازم آرایش ها رو خودت تست کنی بزاری ک بقیه بتونن بهت اعتماد کنن بهتره

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
اخه غذای خونگی کیک کی میخاد بخره

تبلیغ میکنه میخرن 😉🙃

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....