2821
2789
عنوان

خواهر بزرگ

139 بازدید | 5 پست

من خواهرم بابت هرچیزی ک منو ناراحت کنه خوشحال میشه ،اصلا باهام ارتباط نداره و اگرم ببینتم بدرفتار می کنه یا با سیاست طعنه میزنه 

ماشینمون تصادف کرده بود ،من چندوقت استوری غم انگیز میذاشتم و گریه می کردم خیلی شوک بدی بهم وارد شده بود ، خواهرم بعد ی هفته زنگ زد اولش گفتم زنگ زده داریم بده خوشحال شدم اما بهم گفت بس کن دیگ این چیزا چیه میذاری چشمت درآد دستتو تو جیبت میکردی پول میدادی میذاشتی پارکینگ ،پول به جونت بند، بلایی سر مادرمون بیاد از چشم تو میبینم چون اعصابش سر تو خورده 

سر ی قضیه ای با بابام بحثم شده بود گفت برو بیرون از خونه ،ناراحت شدم زنگ زدم گفتم دردل کنم با خواهرم گفتم بابا بهم گفت برو بیرون از خونه و.... گفت چیزی نشده ک پرتت کرده از خونش بیرون حالا مگه بهت برخورده ،اینو گفت بدتر داغون شدم ک چه لحنی داره و چقد خوشحال شده 

کاری به رفتار خواهرت ندارم. اما منم خوشم نمیاد آدم مشکل خودش رو به هر طریقی به مادرش  انتقال بده که اونم غصه بخوره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرتو در جریان مشکلاتت قرار نده 

منم مشکلی داشته باشم به مامانم نمیگم که غصه نخوره استوری هاتو طوری بزار کهخواهرت و مامانت نبینن

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

فکرمی کنی رفتارهای تو درسته 

استوری گذاشتن سر هر چیزی اخه یعنی چه 

مردم ببینین خوشحالم 

مردم ببینین ناراحتم

؟؟؟؟ 

با بابات دعوا می کنی ؟ بحث می کنی ؟ تا حدی که بیرونت کنه ؟ دلداری می خوای ؟؟؟

بعدازازدواج این چیزاپیش میاد،شماباهاش دردودل نکن،مشخصه مثل من ازاون آدمایی که ناراحت میشی سریع بایدبه یکی بگی،من می گفتم سریع،ولی دیدم اینجابهتره دنیای مجازی گاهی دردودل کردن باچهارتاغریبه بهترازگفتن پیش آشناهاس،بعدیه توصیه میکنم عزیزم وقتی ناراحتی یاغصه ای داری پروفایل یااستوری نکن وصف حالتومیذاری چهارنفرم جای ناراحتی،شادمیشن،بزرگ شدیم دیگه ۸سالمون نیست

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز