2777
2789

درضربات پنالتی استقلال برد 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ترنس بی هویت؟ یعنی هنوز شناختی ندارین به خودتون؟ 

مردبی هویت یعنی پسرم ولی شناسنامه ای بااسم واقعی پسرونه ام ندارم هنوز عمل نکردم 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

ینی الان زنی .ولی باید مرد بودی ؟

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

مهدی قائدی نیمه اول گل زد

بشار رسن دقیقه 48 مساوی کرد

علیپور دقیقه 88 گل دوم پرسپولیس رو زد

محمد دانشگر دقیقه 92 گل مساوی رو زد

وقت های اضافه بدون گل تموم شد

تو ضربات پنالتی استقلال 6-3 برد

دیاباته.وریا.ملیچ.مطهری برای استقلال گل زدن و نورالهی و اوساگونا پنالتی های پرسپولیس رو خراب کردن.

یعنی چی ترنس بی هویت؟ یعنی هنوز شناختی ندارین به خودتون؟ 

ببخشید من متوجه نشدم شما زنی یا مرد؟وقتی دنیا اومدی دختر بودی؟

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....

قبلا یه هم خونه داشتم ترنس بود به ظاهر رفتاراش خیلی پسرونه بود خیلی باحال بود.ایشالله مشکلتون حل بشه به چیزی که میخوای برسی

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙
قبلا یه هم خونه داشتم ترنس بود به ظاهر رفتاراش خیلی پسرونه بود خیلی باحال بود.ایشالله مشکلتون حل بشه ...

ممنونم قربان شما .دعام کن