2777
2789
عنوان

رازیانه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 51 پست
من عزیزم از بهترین دکتر زنان پرسیدم گفت کیست میاره و ضرر های خودشو داره به من که اینجوریگفت  ...

چقد بی سواد بوده اون دکتر ک اینو گفته .خاصییتی ک رازیانه داره معجزه اساست وبرعکس برای درمان کیست خوبه.اگه مشکل پرولاکتین نداشته باشن خانمها بهترین درمان زنان هست رازیانه برای تمام موارد زنانگی از زیاد کردن شیر بزرگ کردن سینه ها گرم کردن رحم ازبین بردن هورمون مردانه برای بارداری وتخمک گذاری عالی هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چه ضرری داره؟ من فکر کردم خوبه چون گیاهیه اخه خیلی ساله قرصای شیمیایی مصرف میکنم برای تنظیم ...

منم ۲۰ سالمه سایز سینم کوچکتر از ۶۰

برای افزایش سایز خوردم سع هفته دم کردشو،صورت و بدنم به شدت  جوش زد،دچار یبوست شدم،متوجه یه چیزی حالت غده زیر شکمم شده ک قبلا نبوده و هنوز براش نرفتم دکتر

😁🌈
نمیدونم،، من واسه اینکه تنبلی تخمدان دارم برای تنظیم قاعدگی میخورم و میخوام یکم اندامم زنونه تر بشه ...

برای تنظیم قاعدگی من اثر نداشته ولی مقدار خونش خیلی زیاد میشه

تو دوره قاعدگی ام مصرف نمیکنم

😁🌈
عزیزم میتونم بپرسم دکتر واسه چی براتون تجویز کرد؟ و چه مقدار میخوردید؟

واسه پوستم. من اگزما دارم و این یک هفته قبل از شروع پریود گاهی تشدید میشد دکتر تجویز کرد یک هفته قبل از شروع پریود هر روز یک قاشق چایخوری به همراه یک قاشق چایخوری نبات سفید. من هر دو رو آسیاب کردم و داخل نصف فنجان آب میخورم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑