2777
2789
عنوان

رازیانه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 51 پست
وااای  استفاده نکن،ضررش بیشتر از فایدشه

عزیزم چه ضرری داره؟

من فکر کردم خوبه چون گیاهیه

اخه خیلی ساله قرصای شیمیایی مصرف میکنم برای تنظیم قاعدگی

تا قرصو قطع میکنم باز مثل قبل میشم

اصلا اندامم زنونه نیس

با اینکه ۲۰ سالمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربه ی من که میگه بدون مشورت دکتر هیچی نخورم.مخصاصا چیزایی که رو هورمونام تاثیر میزاره

خب اخه قرصای شیمیایی چند ساله مصرف میکنم

همش تا قطع میکنم بازم مثل قبل

دوس دارم بیشتر اندامم یکم زنونه بشه

گفتم شاید چون هورمون زنونه رو بیشتر میکنه تاثیر داره

عزیزم پس برای تنبلی خوبه؟ من میخوام اندامم هم یکم زنونه بشه تاثیرداره واسه اونم؟

برای من که خیلی موثر بود

ضمنا افزایش دهنده ی میل جنسی هم هست

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
عزیزم شما مطمئنی؟ من واسه اندامم میخورم..ینی امشب اولین بار بود خوردم اما قصد داشتم مرتب بخورم

من عزیزم از بهترین دکتر زنان پرسیدم گفت کیست میاره

و ضرر های خودشو داره

به من که اینجوریگفت 

به نظرم ارزش ریسک نداره 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
من یک ماه مرتب دم کردشو خوردم  سینه هام شرو ب بزرگ شدن کرد  و اینکه باوجود پیشگیری باردا ...

وای عزیزم پس تاثیر داره واسه اندامم که زنونه بشه؟

اخه من تنبلی تخمدان دارم و هورمون زنونه م کمه

با اجازه استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4942728/چشمات-چه-رنگیه-عکس-بزار

بچه ها لطفا واسه این تاپیکم گزارش بزنین عکس بعضی کاربرا داخل تاپیک هست🙏هرکی زد لایک کنه براش صلوات بفرستم😊☺️

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی. ما چرا زمین میخوریم؟ تا بلند شدن رو یاد بگیریم....

ممنونم گلم من واسه تنبلی و اینکه یکم اندامم زنونه بشه

اگه تنبلی داری.هرروز ناشتا سیاهدانه وعسل بخور سیاهدانه رو حتما بجو.ب شکمت روغن سیاهدانه بزن ماساژ بده.سردیجات رو کلن حذف کن.یک قاشق عسل وبانصف قاشق دارچین قاطی کن هرروز بزن ب لثه هات.برا چاقی اندامت اول ورزش کن تا بدنت بتونه جذب کنه. پودر سنجد وپودر جوانه گندم هرروز باشیروعسل بخور..عرق یونجه روزی یک لیوان بخور.سیب زمینی ابپز مرغ ابپز وماکارونی بیشترمصرف کن هرروز..شیرموز بعدورزش بخور.