2777
2789
عنوان

چهره

222 بازدید | 18 پست

سلام خانما.

به نطرتون من خوشگلم؟:

پوست سبزه

بینی و لب متناسب

صورت گرد

چشم و ابرو مشکی

موهای لخت مشکی

قدبلند و لاغر

با اینکه زیرابروهامو برنداشتم ولی یدونه زیر ابروهم ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باحالی .فقط اینو میتونم بگم.کم کم نی نی سایتی ها به حالت عرفانی تبدیل میشن با این رویه

کسی که میخواد بره دویدنو یادش بدید .یه لقمه نون پنیرم براش بزارید تو راه ضعف نکنه برگرده.

رمان که نیست از رو دو تا ویژگی بتونیم تشخیص بدیم

ممکنه توصیف چهره یکی خوب نباشه ولی وقتی میبینیش خیلی خوشکل باشه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

خودتو خوشگل بدون البته خودشیفته نباش چون زیبایی ظاهری خیلی مهم نیست

من با صورت سبزه و موهای فرفری و چشم و ابرو مشکی و قد 150 و وزن 54 خیلی خودمو دوست دارم مخصوصا زمانی که جلو آینه لبخند میزنم🙂

چون چهره من نقاشی خداست و من فقط یکیم تو دنیا

مثل توکه شبیهت نیست تو کل هستی😘❤️

پس خیالت از چهره و ظاهر راحت باشه و با تمام وجود برو سراغ زیبایی باطن😍❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
خودتو خوشگل بدون البته خودشیفته نباش چون زیبایی ظاهری خیلی مهم نیست من با صورت سبزه و موهای فرفری و ...

کاش همه به این باور برسن تو نی نی سایت ک اگه 

کسی بگه قدم 160 هست جزو کوتوله ها و عجایب جهان محسوب میشه یه جوریم میگن انگار ما چشم نداریم یا نمیدونیم میانگین قد خانومای ایران 155هست! 

ایشالا همیشه همینقدر خودتو دوست داشته باشی چون ارامش همینه, البته به علاوه اینکه چهره و قد انتخاب ما نیست اما شعور و شخصیتمون انتخاب خودمونه... 😍😉

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>