2777
2789
عنوان

کرنا گرفتم😔

211 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۸روز پیش با علائم بدن درد .سردرد.سرفه.رفتم دکتر گفت مشکوکی اگه بدتر شدی باید تست بدی ودارو داد که استفاده کردم بعد از ۳روز کلا درد نداشتم حتی سرفه م هم قط شدولی دو روز اسهال بودم ویکم سرگیجه داشتم وبیحالم حالا امشب خواهر شوهرم گفت تازه بعد از۱۴روز ریه درگیر میشه واونموقع خطر ناکه حالا من شدیدا استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم....حالا از کسایی که علائم مشابه من داشتن خواهش میکنم بیان بگن ایا علائم بیشتر میشن یانه چون من خیلی حالم بهتره.

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من و خانوادم کرونا داشتیم اوجش روز ۵تا ۱۰ بوددیگه بعدش بیحالی بود 

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

عزیزم منم گرفتم فقط بویاییم از دست دادم حتی یک سرفه هم نکردم . اصلا نگران نباش شما خفیف گرفتید و این که دوره این بیماری خصوصا در حالت خفیف ۱۴ تا ۱۹ روزه و معمولا هر علامتی هست توی هفته اوله اگر چیزی نشده دیگه رد شده انشاالله . نگران نباشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من از جمعه سردرد خفیف داشتم دیشب خیلی خیلی شدید شد انگار با چنگک تو مغزم میزدن وحشتناک بود،امروز سردردم خیلی کم شد ولی پاهام درد میکنند احساس بیحالی و کوفتگی دارم البته همزمان با پریودم هست یعنی کرونا گرفتم؟

یا صاحب الزمان ادرکنی،یا صاحب الزمان ادرکنی...
عزیزم منم گرفتم فقط بویاییم از دست دادم حتی یک سرفه هم نکردم . اصلا نگران نباش شما خفیف گرفتید و این ...

منم هم بویایی هم چشاییمو از دست دادم

من از جمعه سردرد خفیف داشتم دیشب خیلی خیلی شدید شد انگار با چنگک تو مغزم میزدن وحشتناک بود،امروز سرد ...

من که از پاهام شروع شد بعدم کشیده شد به کل بدنم انگار از چندطبقه پرتم کرده بودن پایین به این حد کوفتگی داشتم