2777
2789
عنوان

بچه ها برای کرونایی ها چ چیزهایی خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادر من شدیدشو گرفت با درگیری ریه ولی دمنوش اویشن خیلی خوبه خاکشیر با گلاب و اب درست کنین غذاهاش ...

بعد اینکه مادرت خوب شد دوباره آز داد یا نه؟؟

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بهش بگو بحالت دمر بخوابه و کمرش بالاتر از بدنش باشه و قفسه سینش تقریبا نزدیک زمین باشه . بعد خیلی آروم سرفه کنه که هر چی خلط تو ریه هاش جمع شدن بیاد بیرون . ویروس کرونا ریه ها رو سیمان کاری میکنه ولی با این روشی که گفتم نمیذاره ویروس تو ریه هاش بشینه . انشاالله حالش بهتر میشه🌹

بعد اینکه حالش خوب شده باید دوباره آزمایش کرونا بده یا نه ویروس پاک میشه 

بله صد در صد باید ازمایش بده

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
بعد اینکه حالش خوب شده باید دوباره آزمایش کرونا بده یا نه ویروس پاک میشه 

نه دوباره باید بده 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
بهش بگو بحالت دمر بخوابه و کمرش بالاتر از بدنش باشه و قفسه سینش تقریبا نزدیک زمین باشه . بعد خیلی آر ...

ممنون گلم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
ویتامین سی هزار بگیره هر روز یکیش والا من شوهرم دوهفته مریض بود اینا دادیم

ویتامین سی داریم بهش میدیم 

بله صد در صد باید ازمایش بده

چند مدت درگیر بود؟؟

بعد اینکه مادرت خوب شد دوباره آز داد یا نه؟؟

هنوز خوب نشده

دوهفته بیمارستان بوده 

تازه مرخص شده و قرنطینه خونگی هست

ولی عموم ک گرفت بلع خوب ک شد دوباره آز داد

الهی شکر کرونا از بدنش رفته بود

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
هنوز خوب نشده دوهفته بیمارستان بوده  تازه مرخص شده و قرنطینه خونگی هست ولی عموم ک گرفت بلع خ ...

ان شالله زودی خوب بشه