2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوروز توخونه دردکشیدم توخونه م کیسه آبم پاره شد ساعت 7غروب بستری شدم یه فینگر بودم با آمپول فشار تا صبح ساعت 5ونیم دردکشیدم بعدش نی نی اومد خیلی سخت بود

چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲

من 6بستری شدم 9بدنیا اومد بچه

من کیسه ابم پاره شده بود دردامم اینقد اومدن دستم زدن شروع شد یه نیم ساعت هم درد شدید داشتم بعدش دنیا اومد 

بدون امپول بچم دو کیلو بود زیاد سخت نبود

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

هرکسی تجربه متفاوتی داره چون بدن هرکس فرق داره

من دردم خودش شروع شد روز آخر درست

از اولش که سخت نبود از وقتی تحملش برام سخت شد تا زایمان ۴ساعت

کیسه آب هم پاره نشد خود ماما پاره کرد

درد زایمان شدیده قطعا ولی باید بپذیری و قبولش کنی و جیغ وداد نکنی انرژی ات رو هدر ندی

اولی پنج صبح کیسه آب پاره شد ده ونیم صب  دنیا اومد وزن3200. دومی خود ب خود دردم شروع شد ساعت دوازده شب اذون صب دنیا اومد با وزن3800.  

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

من کیسه ابمو دکتر پاره کرد.

ساعت ۱۲ظهر دردام گرفت مث درد پریود.

ساعت ۶غروب رفتم بیمارستان

ساعت ۹شب آمپول فشار بهم زدن 

دردام شدت گرفت 

دوازده زایمان کردم😎😎

من یه شب و یه روز دردشو تووخونه تحمل کردم بعد رفتم بیمارستان و تو بیمارستان بعد ۳ساعت تموم شد

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!

جفت بچه ها سه ساعت. یکی باامپول فشار اونیکی خودش دردش شروع شد کلی باهم فرق داشت. فقط خانمای باردار برای زایمان طبیعی فقط پیاده رویی فراموش نشه

الهی تاکرم تودرمیان است ناامیدی حرام ❌❌❌❌❌❌❌❌

خانوما من هفته36 خیلی خودشو سفت میکنه فقط دراز کشیده سفت نیست طبیعیه عایا کمکم کنید

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
هفته چندی منم استرس زایمانمو دارم

عزیزم نگران نباش هر بدنی فرق داره.

من خودم سه تا زایمان داشتم نمیدونم چرا فیزیلوژیک بدنم اینطوریه که واس هیچکدوم ذره ای درد نداشتم و 41هفته رفتم بستری شدم با امپول فشار چهارساعته زایمان کردم البته ماما خصوصی هم داشتم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

اولی ۴۱هفتم پر بود رفتم آمپول فشار زدن ساعت ۸شب دردم شروع شد ساعت ۱۱ونیم بدنیا اومد تا دم مرگ رفتم ۴۲۰۰بود دومی یه کم درد داشتم ۴۰هفتم پر بود رفتم بیمارستان بستری شدم ساعت ۱۱ ۳فینگر بودم بدون درد آمپول فشار زدن ساعت ۱۲ونیم بدنیا اومد خیلیییییی راحت بود زایمان دومم اینم ۴کیلو بود