2777
2789
عنوان

حسودیم شد 😢

327 بازدید | 20 پست

کلا بی جنبه نیستم ولی وقتی دوستایی رو میبینم که وضع زندگیشون چقد خوبه اونوقت ما پایین شهریم و بی پول و یه خونواده سخت و گیر بده که فقط افسردگی و بی انگیزه بودن نصیبم میشه دلم میگیره...

وقتی میبینم استوری اینستاش با باباشه داره اهنگ میخونه و شوخی میکنه تو خونه ی لوکسشون و من کلا تو عمرم چندکلمه با بابام بیشتر حرف نزدم و فقط محدود شدم حس بدی بهم دست میده...

دیروزم که مامانم تو خیابون یه ابروریزی راه انداخت باهام واسه پول😢

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه میگم ک پدر و دختر خیلی باید صمیمی باشن خیلی خیلی حالا چ میلیارد باشن چ فقیر وقتی پدر خونواده با بچه هاش خوب باشه و بهشون آزادی بده بچه هاش موفق میشن 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
حق داری حسودی کن ولی مراقب باش حسودیت ب کسی آسیب نزنه متاسفانه منم حسودم و درکت میکنم اما دارم رو اع ...

من خیلی حسود نیستم ولی از اینکه همیشه اعصابمون خرده و باهم دعوا داریم و شاد نیستیم خسته شدم دلم یه زندگی شاد میخواد

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

عزیزم 

امیدوارم خدا  بهترین قشنگترین ها رو نصیبت کنه بعدم یه توصیه اگه اون لحظه ها خوب بود اصلا طرف وقتی برای ثبتشون نداشت و اون موقع گوشی دستش نبود من از نزدیک دیدم اینجور چیزا رو که میگم

مو های فرم نشان می دن که من کی هستم؛من روشن فکر، با دقت و گاهی اوقات درست مثل مو های مجعدم خشن هستم.