2777
2789
محبت زیاد دلش رو نمیرنه؟؟؟؟اخه خودشون زبونی فک کنم کم محبت میکنن.درسته؟؟

نه بیشتر تو دلشون جا باز میکنی 

متعادل هستن مغرورن ولی نه در ابراز محبت 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

قهر باشی باهاش میاد نارت رو بکشه؟؟؟چکار کنی وقتی قهری باهاش ک خودش پیشقدم شه؟؟

من طبق شناخت از اطرافیان میگم ♀‍🤦🏻

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من مردادی ام همسرم بهمنیه کلا خوبیم باهم فقط سعی کنی احترامشو حفظ کنی کل نکنی باهاش رو دنده ...

شیک و متین باش عشقشون رو زبونی ابراز نمیکنه زیاد رمانتیک نیست ولی دلش مهربونه

عزیزم من مردادی ام همسرم بهمنیه کلا خوبیم باهم فقط سعی کنی احترامشو حفظ کنی کل نکنی باهاش رو دنده ...

عه ‌جدی .چ جالیب ....ابراز علاقش چطدره؟..مخصوصا زبانی و کلانی ؟؟......فرض کن بلهاش قهری ومیخوای وادارش کنی اون بیاد اشتی ..چکار میکنی؟؟؟

هوس بازن  

اهل دروغ و دور زدن 

مهربون هستن و دست و دل باز 

اما دمدمی 

من هر بهمنی که دیدم  هوس باز بوده 

نمیدونم والا 

اما دخترای بهمن خیلی خوبن مثل دوستم و دخترخالم نجیب و سنگین و باوقار 😍

اما مرداشون اهل دوز و کلکن 

شیک و متین باش عشقشون رو زبونی ابراز نمیکنه زیاد رمانتیک نیست ولی دلش مهربونه

اوف ..جالا ما مردادیا ...عاشق رمانتیک بازی ایم ..چ وضعشه اخه ....پس عشقش رو چطور نشدن میده؟؟؟؟شدید عاشق میشن یا نه؟؟

ناز نمیکشن اصلا معذرت خواهیی ابداااااا ولی جور دیگه معذرت خواهی میکنن

وااااای نگو😔😔😓😔😔😔....مثلا چ جوری؟؟؟اللن یکی قهر باشه بابید چ کنه نا بهمن ماهی خودش بیاد واسه اشتی اگ تقصیر خود پسر بهمن ماهی باشه؟؟؟؟؟یعنی تا حالا پیش نیومده عذرخواهی کنه؟؟؟پیش نیومده قهر کنی بیادنازت رو بکشه؟؟خو مردادیا هم معرورن😓

عه ‌جدی .چ جالیب ....ابراز علاقش چطدره؟..مخصوصا زبانی و کلانی ؟؟......فرض کن بلهاش قهری ومیخوای وادا ...

عمرا بیاد معذرت خواهی ولی گفتم جور دیگه نشون میده

مثلا بوست میکنه😊 یا میبرتت خرید

نن ده ساله از شوهرم معذرت خواهی نشنیدم

اگه باهات قهره خودتو سبک نکن اگه دوست داشته باشه یه راهی پیدا میکنه فقط تو سیگنال بده

وااااای نگو😔😔😓😔😔😔....مثلا چ جوری؟؟؟اللن یکی قهر باشه بابید چ کنه نا بهمن ماهی خودش بیاد واسه ا ...

خب باید غرورتو زیر پا بزاری اگه البته ازدواج کردی.وگرنه تو فقط سیگنال بفرست

عمرا بیاد معذرت خواهی ولی گفتم جور دیگه نشون میده مثلا بوست میکنه😊 یا میبرتت خرید نن ده ساله از ش ...

دوس پسزمه اخه .شوهرم نیست ک .....ک مدام پبش هم باشیم ....تو چ ایده ای میدی ب من؟؟؟بنظرت با توجه ب شناختی ک از مرد بهمنی داری،من چکار کنم اللان؟؟چ سیگنالی بدم

مثلا استوری ناراحتی بزار ولی اگه از همین الان معذرت خواهی بکنی تا اخر عمر باید معذرت خواهی کنی چن ...

۴ روز .البته بخاطر یه جریانی ک اون باید شفاف سازیش کنه و نمیکنه من یه جورایی بلهاش کات کردم😓...اما اون فقط پیام هام رو سین کرد .هیچی بهم نگف ک برو یا نرو ‌‌.فقط  سین کرد بدون جواب .....من چکار کنم؟؟؟بنظرت نمیاد دگ؟؟؟

مثلا استوری ناراحتی بزار ولی اگه از همین الان معذرت خواهی بکنی تا اخر عمر باید معذرت خواهی کنی چن ...

نه ‌باید خودش بیاد سمتم ‌یه جوری ک غرور مم له نشه ...یه ایده بده بهم تکردخدا😓....استوری خوشحالی بزارم بهتر نیست؟؟؟ک اصلا عین خیالمم نیست؟؟خودم مشغول خوشگدرونی بزارم  ک حسودیش بشع..