2777
2789
عنوان

یخچال دوقلو بخرم یا دو طبقه پهن؟

2019 بازدید | 26 پست

من ۱۴ ساله ازدواج کردم و مستاجر هستم .یخچال ام دو طبقه باریکه .الان می خوام یخچال و عوض کنم نمی دونم چکار کنم .خودم خیلی دوست دارم دو قلو بخرم ولی همه آشپزخونه ها جای ساید درست کردن .از یه طرفم خیلی از یخچال پهن خوشم نمیاد .و ساید هم چون مستاجر هستم اصلا دوست ندارم

نمی دونم چکار کنم .خواهش می کنم راهنماییم کنید

دوقلو بخر خیلی جاداره

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واس جهازم دیپوینت خریدم ساید نیس

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

دوستانم ممنونم 

توی آشپزخونه ها کابینت و یه جوری درست کردن که باید ساید بزاری و دو قلو جا نمیشه 

تو رو خدا یه راهکار بدید که چطور دو قلو رو تو خونه جا بدم

خیلی دوست دارم دو قلو بخرم

دوستانم ممنونم  توی آشپزخونه ها کابینت و یه جوری درست کردن که باید ساید بزاری و دو قلو جا نمیش ...

الان خونه ایی که من هستم در ورودی به راهرویی باز میشه که میخوره به اشپزخونه راحت میتونی دوقلو بزاری 

یا اگه واقعا جا نداره یه قولش رو بزار تو اتاق یا راهرو 

اما ساید هم شیک تره البته اگه ۳۲ فوتش رو بگیری یه دریا جا داره من هرچی پر میکنم پرر نمیشه