2777
2789
منم باید ته تغاری میشدم ک برادر شوهر دومیم قصد ازدواج نداش نامزد من هول بود درعوض🤣

منم شوهرم داداش بزرگش هنوز داماد نیست این داره بابا میشه🤗🤗1دونه هم جاری دارم اون بزرگس من باید اخری میبودم الان دومیم 

مادرش نخواسته دیگه 

خواهرشوهر من با یه تک فرزند ازدواج کرده ..نامزدی خیلی ذوق داشت که نه جاری داره نه خواهرشوهر ولی الان خیلی از هر طریقی عذاب میکشه ..تک فرزنی بدی های زیادی داره .شوهرش بعد عروسی افسردگی گرفته بود چون تو عروسیش طرف داماد نداشتیم  و از شانسش خیلیا نیومده بودن و بدجوری حالش خراب بود .میگفت کاش یه خواهر یا یه داداش داشتم

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا دارم 

خوبیم 

اما یکیش عشقمه

جاری نگو بلا بگو 

خوشکل خوشکلا بگو 

😍😍😍😍😍

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

دو تا دارم.بزرگه ب ظاهر خوبه ولی خیییلی با سیاسته ک خدا رو شکر باهاش مشکلی ندارم.

کوچیکه شدیدا حسوده در حدی ک همش با مادر شوهرم و دخترش درگیره که چرا به فلانی دو بار تعارف کردین ب من یکبار.یا چرا بچه ی اونو بیشتر بغل کردین اما بچه ی منو کم بغل کردین و...خلاصه باهاش داستان داریم.

زیاد باهاشون رابطه ندارم.سالی یکبار اگر دعوت کنن میرم خونشون.شماره همراه مو ب هیچکس از قوم شوهر ندادم و با هیچ کس تماس تلفنی و مجازی ندارم.کاری هم باهام داشته باشن ب شوهرم زنگ میزنن.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
نه‌ژیلا رفیق فابریک جاریمه مادرشوهرمه🙄

تنها رفتاری ک باید با جاری کرد این ک جوابشو ندی اصنم حسابش نزاری ولی بی ادبیم نکنی هرجایی هم باش نری غیبتم تا مطمعن نشدید ازش نکنید

من میدونم کی قراره جاری آیندم بشه چون دوست دختر برادرشوهرمو میشناسم  ولی شناختی از اخلاق دختر ...

خیلی بده آدم خودش از ی ادمی سرتر بدونه 

۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ داد من به بزرگترین آرزوم رسیدم  خدایا هزاران بار شکرت🤩🌺🙏❤
جاری منم برای من و خواهر شوهرم دعا میگرفت ک زندگی ما خراب بشه(البته من ب این چیزا اعتقاد ی ندارم) ا ...

همین میشه همیشه بابا...خدا جای حق نشسته   

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی