2821
2789
عنوان

قصدبارداری

115 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من سه ماهه پریودام ۲۵روزه شده قبلا۲۸بودیکساله ازدواج کردم وسه چهارماهه جدی برابارداری اقدام کردم من وهمسرمم آزمایشاتمون سالمه هردو۳۷ساله هستیم کیت تخمک هم زدم ازهفت تادوازده منفی شدفولیکولم برابارداری هم روزدوازدهم هم ۲۲تخمدان راست و۱۶چپ بودچون سیزدهم جمعه بوددوازده رفتم هیچ مشکلی ندارم هربارم میرم دکتریاالکی میگه چقدترشح یاهم میگه عفونت باباعفونت علایم داره من هیچ علامتی ندارم الانم گفته بیادنرفتم من نمی‌خوام قرص بدهندتخمکم قوی شه میخوام خدابهم بچه بده کسی میتونه راهنمایی کنه البته یکماه هم یک روز درمیان رابطه داشتم ولی تلاشهام مفیدنشده چه کنم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدت به خدا باشه ولی همون اول زیر نظر دکتر باش و استرس نداشته باش اصلا 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

بنظر من ک تحت نظر باش با توجه ب سنت..من خودم از بس سهل انگاری کردم و منتظر شدم تا خدا بهم بده الان چندین ساله ک منتظرم ۲.۳سالی هس ک تحت نظرم ولی فعلا ک افاقع نکرده

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

من خودم اصلا عفونت نشون نمیده مگر با ازمایش

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

دکترام واسطه ان عزیزم ما هم واسطه ایم برا کمک کردن به هم از طرف خدا🤷

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

نمیخوای برای این که تخمکات قوی شه قرص بخوری ؟ 🤔

اشکالش کجاست دقیقا ؟

مگه اون بچه ای که با تخمک بهتر خدا بهت میده فرقی با اونی که تخمک ضعیف بوده داره

علم برای همین خدا در اختیار بندهاش قرار داده تا ازش استفاده کنن نه اینکه انکارش کنن

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

من سر بارداري اولم بيشتر از يكسال جلوگيري نداشتيم ازمايشامونم سالم بود منظورم ازمايش اسپرم همسرم و ازمايش خون خودم 

بعد از چند بار دكتر عوض كردن فهميدم تخمدان پلي كيستيك دارم و دو ماه دارو استفاده كردم و باردار شدم 

الان بازم در حال اقدامم ولي مثل سري قبل اين همه انتظارو نميكشم دوباره 

رفتم دكتر و داروهامو شروع كردم 

نمیخوای برای این که تخمکات قوی شه قرص بخوری ؟ 🤔 اشکالش کجاست دقیقا ؟ مگه اون بچه ای که با تخمک به ...

تخمک ضعیف و قوی نداریم

فولیکول باید به یه سایزی برسه تا آزاد بشه

برایشون لابد بالغ نمیشه و آزاد‌نمیشه با این قرصا و داروها راحت تر آزاد میشن‌و شانس باروری میره بالا

بعضیا اطلاعات ندارن فکر‌میکنن چی‌میشه

بچشون غیر طبیعی میشه😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
تخمک ضعیف و قوی نداریم فولیکول باید به یه سایزی برسه تا آزاد بشه برایشون لابد بالغ نمیشه و آزاد‌نم ...

دقيقا اخه وقتي علم پيشترفت كرده چرا ادم خودشو عذاب بده و اينكه اينم خدا ميده خب ولي با كمك دكتر 

دكتر ك بچه رو نميزاره داخل رحم 

تخمک ضعیف و قوی نداریم فولیکول باید به یه سایزی برسه تا آزاد بشه برایشون لابد بالغ نمیشه و آزاد‌نم ...

میدونم عزیزم . اطلاعاتم کامل ولی تغذیه و ژنتیک هم توی سایز تخمک تاثیر میزاره و هم رو کیفیتش و من منظورم کیفیتش بود . طرف ۱۰ سال دارو نخوره بگه من میشینم منتطر تا خدا بهم بچه بده این همه دکتر که دست خدا هستند هم کشکن . بعد ۱۰ سال که خون به مغزشون میرسه دیگه دیر شده . اصلا این حرفا رو نباید بزنن چهارتا دختر جوونم میشینن میخونن بعد که خواستند بچه دار بشن میگن ما کاری نمیکنیم چیزیم مصرف نمیکنیم خدا بهمون باید بچه سالم بده . همینطوری ۱۰ سال از ازدواجشون میگذره میفهمن گره ای که با دست باز میشده رو میخواستند با دندون باز کنن 

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم