__سایه_ماه__ مدیر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 75 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 62 پست سلام رفقا من بینیمو ۴۳ روز پیش عمل کردمروزای اولش از نیم رخ صاف بود و عالیاما چند وقته که یه فرورفتگی روش ایجاد شده و از نیم رخ خیلی بدهالان عکس میزارم 1399/06/05 | 16:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 هنوز نمیدونم اصلا از رفتار دکتر راضی نبودم فقط یک بار دکتر رودیدم قبد ازعمل دیگه هرچی اصرار ک ... وای چ بد😑😑منم گفتم با محمودی عمل کنم حالا پره هاش جمع میشن کم کم نگران نباش
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 کرمانشاهی ؟ واقعا رفتار دکتر ومنشیش بده من اصلا ازشون راضی نیستم اره گلم
گلنازهستم عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 809 وای چ بد😑😑منم گفتم با محمودی عمل کنم حالا پره هاش جمع میشن کم کم نگران نباش وای خیییلی رفتارشون بده خیلیبعد ازعملم نمیشه بری دکتر روببینیکاش میرفتم بافصیحی عمل میکردم فکر کنم اون بهتره درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
گلنازهستم عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 809 اره گلم بخیهامم خوب نزده باید پماد بزنم ببینم چی میشه درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
__سایه_ماه__ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 75 نمیدونم چرا یهو قوز آورده خیلی عجیبه نه نگاه یهو قوض در نیوورده اولاش هم قوز داشت موقعی این قوزش اینطوری ضایع شد که یکم پایین تر از قوزش فرورفتگی درست شد
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 وای خیییلی رفتارشون بده خیلی بعد ازعملم نمیشه بری دکتر روببینی کاش میرفتم بافصیحی عمل میکردم فکر ک ... عزیزم خودت گفتی فانتزی میخای؟برم کارای فصیحیم ببینم ,چ رفتارشون زشته اخه مگه میشه دکترو ندید
__سایه_ماه__ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 75 من از تمام رخ بینیم خیلی خوبهفقط از نیم رخ این قوزه زده بیرونخوب میشه؟؟؟؟
گلنازهستم عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 809 عزیزم خودت گفتی فانتزی میخای؟برم کارای فصیحیم ببینم ,چ رفتارشون زشته اخه مگه میشه دکترو ندید آره همون باید دکتر روآدم چند بار ببینه از لحاظ روحی آدم باید ببینش تا حداقل ازش سوالات روبپرسینه اصلا بهش گفتم طبیعی میخوام درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 من از تمام رخ بینیم خیلی خوبه فقط از نیم رخ این قوزه زده بیرون خوب میشه؟؟؟؟ بنظرم نه باید بری دکتر ببینه
گلنازهستم عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 809 من از تمام رخ بینیم خیلی خوبه فقط از نیم رخ این قوزه زده بیرون خوب میشه؟؟؟؟ برو دکتر عزبزم چیزی نخورده توی بینیت درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍
ژیزل عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 8302 آره همون باید دکتر روآدم چند بار ببینه از لحاظ روحی آدم باید ببینش تا حداقل ازش سوالات روبپرسی نه ا ... ایشالله درست میشه عزیزم
__سایه_ماه__ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 75 بجه ها عکسایی که گذاشتمو چجوری میتونم پاک کنم؟
گلنازهستم عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 809 عزیزم خودت گفتی فانتزی میخای؟برم کارای فصیحیم ببینم ,چ رفتارشون زشته اخه مگه میشه دکترو ندید من فقط قبل از عمل یکبار دکتر رودیدم خیلی ازش سوال داشتم هرچی به منشیش التماس کردم اجازه نداد برم داخل گفت تاروز عملبعد ازعملم نمیزاره ببینی دکتررو حالم ازشون بهم میخوره درتاریخ ۱۳۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگی ام خواهد افتاد😍