2777
2789
عنوان

درد ودل

71 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من چند ماهی هست اصلا مثه سابق ناراحتی شوهرم برام مهم نیس یجورایی وقتی ازم نارحته حتی تلاش نمیکنم از دلش دریارم یاتوضیح بدم خیلی دوسش داذم اما رفتارم دسته خودم نیس همش فک میکنم بابودنم تو زندگیش بهش دارم ظلم میکنم دلم میخاد بمیرم همش با هرکی دوکلمه حرف میزنم حالت پرخاش میگیرع کلامم نمدونم چمه اشپزی ک اصلا نمیکنم فعالیتم نهایتا کارای خونه رو انجام بدم میخاستم برم دکتر اما هربار ک خواستم برم شوهرم فهمیدع و توجهشو انقدر بهم زیاد کردع ک فک کردم بیخیال شم انگاری دل نازک شدم کوچیکترین حرف یانگاه میرم توخودم بعدم این رفتارها ازم سر میزنه موندم چیکار کنم 

مشکلات زندگی رو ادم فشار میارع باعث میشه کنترل خودش از دستش بره باید مقابلع کرد خواهر منم بانامزدش وقتی دعوامیکنه جیغ میزنه گوشی میشگنه یعنی اوضاعیه بیاببین

آرامشی دارم که طوفان را بغل کرده🙆📿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نزار همه چی بهم بخوره تو اون همه امضا نزدی تو دفتر ازدواج که الان کم بیاری اگه شوهرتو دوس داری زندگی ...

نمدونم اصلا باور کردنیه یانع اما انقدر دلم برا شوهرم میسوزع ک چند وقت پیش واسش دنبال بودم برع ازدواج مجدد کلافه ام من خیلی جنگیدم واس بودن وداشتنش اما الان انگاری همه جونم رفته🥺🥺🥺

نمدونم اصلا باور کردنیه یانع اما انقدر دلم برا شوهرم میسوزع ک چند وقت پیش واسش دنبال بودم برع ازدواج ...

نه خواهر برو مشاوره به خدا ارزششو نداره بری زندگی بعضی هارو ببینی سجده میکنی براشوهرت مشکل دست خودته انشالاه خدایاریت کنه 

نه خواهر برو مشاوره به خدا ارزششو نداره بری زندگی بعضی هارو ببینی سجده میکنی براشوهرت مشکل دست خودته ...

والا یاد گرفتن ب ادم ارامبخش میدن شما دکتر خوب میشناسی دوستم تو مشهد ؟

والا یاد گرفتن ب ادم ارامبخش میدن شما دکتر خوب میشناسی دوستم تو مشهد ؟

بزن تو اینترنت پزشک خوب یه سایته سیب سبز قشنگ مشاورارو میاره باعکسش میتونی انتخاب کنی مشاوره تلفنی هم دارن